Oudeweg 61-a, 9608PK WESTERBROEK

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

840 m2

Omschrijving

TE KOOP: UNIEKE VRIJSTAANDE WONING OP TOP LOCATIE !

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE: Op een prachtige landelijke locatie onder de rook van Groningen gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met fraaie diepe tuin en UNIEK VRIJ UITZICHT.

ZEER GOED ONDERHOUDEN modern woonhuis uit 1989, waar de laatste jaren veel is geïnvesteerd in LUXE en DUURZAAMHEID, op een kavel van ruim 840 m2 EIGEN GROND.
De gehele woning is LICHT en MODERN uitgevoerd en wordt instapklaar (geheel gestoffeerd) verkocht.
De beganegrondvloer is uitgevoerd in een luxe zwarte natuursteen met VLOERVERWARMING, en de wanden zijn voorzien van strak stucwerk.
Vanuit de ruime woonkamer met HOUTKACHEL en een SCHUIFPUI naar het zij terras, op het zuiden gelegen, kom je in de woonkeuken met modern KOOKEILAND, voldoende ruimte voor een tweede eettafel opstelling en doorgang naar de bijkeuken.
De bijkeuken is voorzien van veel provisieruimte, witgoed en techniekopstelling, en een achterentree.
Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers, garderoberuimte, badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en tweede toilet aanwezig.

Het geheel wordt gecompleteerd door een ruime VRIJSTAANDE SCHUUR geheel in stijl van de woning gebouwd, met een zolder en separaat werkplaats gedeelte.
Er is voldoende plek voor auto's , motoren, boot en of caravan, maar het zou met wat kleine aanpassingen ook prima dienst kunnen doen als kantoor, KANGOEROE WONING, gastenverblijf of B&B.
Een carport (momenteel in gebruik voor eigen camper) een schuur voor tuingereedschap met houtopslag, meerdere terrassen, EN NOG VEEL MEER..... is tevens op eigen terrein aanwezig.

In de diepe tuin ervaar je veel PRIVACY en heb je werkelijk een UNIEK UITZICHT op het prachtige NATUURSCHOON, met een ooievaarsnest, 'petgat' met grazende schotse hooglanders en af en toe een ree.

De maandelijkse LAGE ENERGIELASTEN van circa € 45,- worden gehaald door het gebruik van een HYBRIDE WARMTEPOMP ( cv en warm water), 20 ZONNEPANELEN ( 4800 kw), ZONNEBOILER collectoren systeem
(400 liter voor warm water, cv en warm water voor vaatwasser en wasmachine), vloerverwarming en een INFRAROOD warmte paneel in de woonkamer.
De voorgevel van de woning wordt door verkoper nog gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd, zodat alles wederom op een HOOG AFWERKINGSNIVEAU verkeerd.

WESTERBROEK is een typisch lintdorp omgeven door bos en landerijen met goede verbindingen richting de stad en ommeland.
Voorzieningen zoals een dorpshuis, verenigingen en fiets- en wandelgebieden zijn in het dorp aanwezig.
Overige voorzieningen bevinden zich in de omringende dorpen, Haren, Harkstede, Hoogezand en de stad, allen op enkele autominuten gelegen.

INDELING

Beganegrond:
Hal; toilet; woonkamer; woonkeuken; bijkeuken

Verdieping:
Overloop; drie slaapkamers van respectievelijk 18, 9, en 8 m2 ( gemeten op 1,5 m hoogte, vloeroppervlak is groter) ; badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en tweede toilet ( in 2021 gerenoveerd)

Zolder:
Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken


KENMERKEN:

LOCATIE, UITZICHT EN PRIVACY
Kavel 840 M2
Centraal stofzuigersysteem
Garage met roldeur en apart werkplaats gedeelte
Houtkachel en vloerverwarming
LAGE ENERGIELASTEN door moderne toepassingen
Carport

Lees meer...
Streetview