Oudeweg 50, 9608PN WESTERBROEK

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

526 m2

Omschrijving

TE KOOP: VRIJSTAAND WOONHUIS ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN

Unieke kans voor liefhebbers van landelijk wonen!

Landelijk gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande houten garage. Het huis is gelegen op een perceel van 526 m2 grond op het zuidwesten. De gezellige woonkamer heeft een houtkachel en een hoog plafond.
Aan de achterzijde is het huis uitgebouwd waarbij een woonkeuken met aangebouwde veranda is gerealiseerd.
Vanuit de gezellige en lichte woonkeuken heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen richting het Winschoterdiep.
De Westerbroekstermadepolder en de Kropswolderbuitenpolder in het stroomgebied van de Hunze liggen op steenworp afstand.

De ligging van de woning is zeer gunstig. In Westerbroek is het genieten van de rust en de ruimte, met toch alle belangrijke voorzieningen dichtbij.
Via de nabij gelegen A7 bent u binnen 10 autominuten in de stad Groningen. Tevens rijdt u met 5 autominuten Hoogezand-Sappemeer binnen waar voldoende winkelaanbod is. Westerbroek heeft enkele voorzieningen en een rijk verenigingsleven.

INDELING:

Begane grond: entree; toilet; trapopgang; woonkamer van circa 27 m2; bijkeuken met wasruimte en zij-entree; woonkeuken van circa 22 m2 met openslaande deuren naar de tuin.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk circa 8, 10 en 11 m2 (gemeten op 1,5m hoogte); badkamer met ligbad, douchehoek, dubbele wastafel op natuursteen blad en tweede toilet; cv ruimte en bergruimte.

Houten berging van circa 18 m2

BIJZONDERHEDEN:

- moderne nieuwe keuken met Atag fornuis (2019) en quooker
- 11 zonnepanelen
- deels kunststof kozijnen
- schuur met overkapping
- nagenoeg geheel voorzien v.v. dubbele beglazing
- RVS rookkanaal

Lees meer...
Streetview