Oude Rijksweg 33, 9798PB GARMERWOLDE

Woonopp.

146 m2

Perceelopp.

595 m2

Omschrijving

Vrijstaand wonen onder de rook van Groningen! Hier vind je het beste van twee werelden: prachtig landelijk uitzicht over het Damsterdiep en het bruisende centrum van Groningen binnen fietsafstand!

Deze verrassend ruime woning is in de afgelopen jaren fraai verbouwd en gemoderniseerd met behoud van de sfeer uit de jaren dertig. Met vijf slaapkamers is het object uitstekend geschikt voor een groter gezin maar door de indeling behoort werken aan huis (kantoor- en/of praktijkruimte) ook tot de mogelijkheden. De ruime vrijstaande schuur (circa 63 m²) is geheel bezolderd en is multifunctioneel in gebruik: van het stallen van meerdere auto’s tot werk- , atelier-, en hobbyruimte: je hebt hier een zee aan ruimte!

De woning is goed onderhouden en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Er is een moderne keuken en modern sanitair aanwezig. En toch ademt de woning aan de binnenzijde die bijzondere jaren dertig sfeer….

Maak een afspraak voor bezichtiging en laat je verrassen door de sfeer en de mogelijkheden die deze woning biedt!

Indeling begane grond:
entree; woonkamer van circa 23 m²; ruime woonkeuken met moderne keuken en openslaande deuren naar tuin; tussenhal met badkamer; toiletruimte; zij-entree; slaapkamer van circa 10 m²; slaapkamer van circa 12 m²; achter-entree met bijkeuken voorzien van een keukenblok; toiletruimte;

Indeling verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 14, 12 en 10 m² vloeroppervlakte.

Indeling schuurruimte:
dubbele garageruimte van circa 37 m²; atelierruimte van circa 25 m²; vaste trap naar verdieping alwaar circa 63 m² vloeroppervlakte aan zolderruimte.

Bijzonderheden:
- zeven zonnepanelen (2021)
- airco-unit in woonkamer
- luxe terrasoverkapping (2022)
- geïsoleerde vloeren, wanden en daken, zo goed als geheel dubbele beglazing
- gezien oorspronkelijke bouwjaar wordt de ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst

Lees meer...
Streetview