Oude Merenweg 31, 9613BC MEERSTAD

Woonopp.

138 m2

Perceelopp.

149 m2

Omschrijving

Een plaatje van een woning! Deze ruime tussenwoning met topgevel en maar liefst VIJF SLAAPKAMERS is zo goed als nieuw! Gezien de opleveringsdatum (begin 2019) is er hier eigenlijk sprake van een nieuwbouwwoning. In dit geval met het bijkomende voordeel dat je geen lastige nieuwbouwkeuzes hoeft te maken want alles is al aanwezig: een zeer luxe keuken, modern sanitair, hoogwaardig afwerking van wanden en vloeren, een strakke tuininrichting met een sfeervolle overkapping. Alles modern, strak en nieuw! En heel belangrijk: er is parkeermogelijkheid voor twee auto’s op eigen terrein.

De woning is fraai gelegen op steenworp afstand van het Woldmeer, voor een frisse duik op warme dagen. Direct om de hoek ligt het dit jaar geopende Park Meerstad voor ontspanning en recreatie.

Het huis voldoet in alle opzichten aan de eisen voor hedendaags modern wonen: aardbevingsbestendig en energiezuinig gebouwd (gasloos, energielabel A), onderhoudsarm (kunststof kozijnen), technische installaties volgens de laatste technieken (o.a. warmtepomp, vloerverwarming op eerste, tweede en derde verdieping).

Kortom: een uitgelezen kans voor een jong gezin die ruim en luxe wil wonen in het nieuwste en groenste stadsdeel van Groningen.

En echt, het is maar een kwartiertje fietsen van deze oase van rust naar hartje centrum!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; woonkamer met open keuken, totaal circa 42 m2; inloopkast; tuindeur naar achtertuin op het zuiden.;

Indeling eerste verdieping:
overloop; slaapkamer circa 12 m2; slaapkamer circa 15 m2; slaapkamer circa 6,5 m2; luxe badkamer met inloopdouche, tweede toilet en badkamermeubel;

Indeling tweede verdieping:
overloop; bergruimte van circa 3 m2; wasruimte met witgoed aansluitingen en aanrecht met wastafel; slaapkamer van circa 8,6 m2 met dakraam; slaapkamer van circa 16 m2.

Bijzonderheden:
- extra grote woonkamer door uitbouw aan achterzijde
- door topgevel twee extra ruime slaapkamers op bovenste verdieping
- luxe keuken met NEFF inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer)
- vloerverwarming op begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping
- fraaie PVC vloer op begane grond en laminaat op de verdiepingen
- vrijstaande houten berging met sfeervolle overkapping
- parkeren op eigen terrein (ruimte voor twee auto’s)

Lees meer...
Streetview