Orchideestraat 34, 9731GB GRONINGEN

Woonopp.

107 m2

Perceelopp.

133 m2

Omschrijving

OPEN HUIS dinsdag 24 april 2018 16.00 - 18.00 uur.

In een mooie groene woonomgeving gelegen ruime eengezinswoning met een gemoderniseerde keuken en een keurige badkamer. Diepe achtertuin op het zuiden en een lichte tuingerichte woonkamer met zeer prettige lichtinval! De drie slaapkamers op de verdieping maken het geheel een zeer interessante woning voor een gezin of starters die ruim willen woning in een dorpse omgeving, maar toch vlakbij het centrum!

De woning is gelegen in de populaire woonwijk Oosterhogebrug, op enkele fietsminuten van het centrum van de stad Groningen. In de directe nabijheid zijn er al de benodigde voorzieningen (supermarkt AH met slijter en drogisterij, scholen, sport).

Indeling begane grond:
hal/entree; gemoderniseerd toilet; toegang tot aangebouwde berging; tuingerichte woonkamer, circa 30 m2; open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, magnetron, kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie);

Indeling verdieping:
ruime lichte overloop; drie slaapkamers van respectievelijk circa 6, 10 en 12m2; nette badkamer met tweede toilet, douche en badkamermeubel; bergruimte onder schuine kap; tevens is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar (tweede verdieping).

Bijzonderheden:
- tuin op het zuiden
- rustig gelegen, geen directe buren aan de voor- en achterkant
- c.v. verwarmd, ketel 2012

Lees meer...
Streetview