Oranjelaan 7, 9765AG PATERSWOLDE

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

360 m2

Omschrijving

Koning, keizer, admiraal, aan de Oranjelaan ben je het allemaal!

In een bosrijke woonomgeving gelegen half-vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en een besloten privacyvolle tuin. De woning ligt aan de rand van Paterswolde in een fraaie lommerrijke laan. Uniek is de monumentale berk in de voortuin waarin ieder jaar een uilenfamilie huist.

De woning is in de loop van de jaren geheel verbouwd en uitgebreid met onder andere een serre en een grote garage. De woning is altijd prima onderhouden en van alle gemakken voorzien.

De ruime en lichte woonkamer is aan de tuinzijde uitgebouwd met een serre. De moderne semi-open keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en heeft diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een sfeervolle open haard, visgraat-parketvloer en een schuifpui naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad aanwezig. Het geheel is voorzien van dubbele beglazing en een CV installatie.

Paterswolde heeft alle voorzieningen zoals scholen, zwembad, en winkels. Op loopafstand van de woning zijn er de landgoederen "Lemferdinge" en "De Vosbergen". Hier is het heerlijk wandelen in de natuur!

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; kelder; meterkast; woonkamer met openhaard en schuifpui (totaal circa 40 m2); semi open keuken en uitbouw/serre met achter-entree (totaal circa 27 m2); Vrijstaande garage met elektrische deur (circa 27m2).

Indeling eerste verdieping:
Overloop; badkamer met ligbad en tweede toilet (circa 6 m2); vier slaapkamers van respectievelijk 12, 15, 8 en 5 m2 (waarvan de kleinste momenteel in gebruik als wasruimte)

Indeling tweede verdieping:
Zolderberging bereikbaar middels vlizotrap.

Bijzonderheden:
- spouwmuur en dakisolatie aangebracht (2014)
- buiten schilderwerk (2015)
- beschermde berkenboom in voortuin (met uilen)
- perceel oppervlakte 360 m2

Lees meer...
Streetview