Ommelanderstraat 48, 9791LK TEN BOER

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

110 m2

Omschrijving

NIEUWBOUW TE KOOP: Fraaie ENERGIEZUINIGE tussenwoning ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN

NIEUW - ENERGIEZUINIG - BEVINGSBESTENDIG - ONDERHOUDSARM

LET OP het betreft hier een SLOOP/NIEUWBOUW regeling van de Nationaal Coördinator Groningen (BATCH 1588) INMIDDELS OPGELEVERD (mei 2023) zogezegd een UNIEKE KANS!

SNN BUDGET BESCHIKBAAR VOOR KOPER

DE WONING:
Aan de Ommelanderstraat 48 in Ten boer, op een kavel van 110 m² gelegen, is deze fraaie energiezuinige tussenwoning gerealiseerd door bouwbedrijf Plegt Vos.
De woning is recent voorzien van gladde witte wanden en plafonds, luxe moderne keuken in hoekopstelling, modern sanitair en tevens zijn alle vloeren (inclusief 2e verdieping) voorzien van fraaie PVC vloeren. De woning is op raambekleding na INSTAPKLAAR! In de woonkamer zijn openslaande deuren geplaatst welke toegang geven tot de tuin.
De tuin en bestrating dienen nog naar eigen inzicht te worden gerealiseerd, er is voor de nieuwe eigenaar hiervoor nog een bedrag (Budget SNN) van circa € 36.000,- beschikbaar! Er is inmiddels een berging/schuur in de tuin aanwezig.
De woning is geheel met kunststof kozijnen uitgevoerd, heeft vloerverwarming met afzonderlijke thermostaat regeling en wordt middels een lucht warmte pomp verwarmd. Er is naast 6 zonnepanelen en een WTW installatie, nog een bedrag van € 7.000,- voor verduurzaming beschikbaar.

MOCHT U BELANGSTELLING HEBBEN verzoeken wij u uw gegevens via Funda achter te laten, wij zullen dan contact met u opnemen.

INDELING
Begane grond: entree; toilet; woonkamer, open keuken, trapkast, achterentree en openslaande tuindeuren.

1ste Verdieping: overloop; 3 slaapkamers van respectievelijk circa 8 m², 9 m² en 9 m²; badkamer met wastafelmeubel, douchehoek en 2e toilet.

2e Verdieping: middels vaste trap; ruime bergzolder met technische ruimte en witgoedaansluitingen; 4e slaapkamer mogelijkheid (43 m² vloeroppervlakte).

In de tuin bevindt zich een houten berging voorzien van elektra.

KENMERKEN
BUDGET SNN (€ 36.118,- ) beschikbaar bij de woning.
Subsidie Verduurzaming Groningen SNN € 7.000,- beschikbaar.
Oplevering mei 2023: GASLOOS, ONDERHOUDSARM en BEVINGSBESTENDIG
Luchtwarmtepomp (thermostaat per vertrek)
Vloerverwarming begane grond en 1e verdieping
Kunststof kozijnen
6 zonnepanelen
WTW installatie
Inductie koken
Keuken, sanitair en PVC vloeren 2023
Openslaande tuindeuren
Vaste trap naar 2e verdieping met extra (slaap)kamer
Energielabel A+++

Lees meer...
Streetview