Oeverpad 327, 9613BA MEERSTAD

Woonopp.

127 m2

Perceelopp.

181 m2

Omschrijving

Altijd gedroomd van een mooi huis met een weids uitzicht over het water? Dan is dit je kans om deze droom werkelijkheid te gaan maken en te gaan wonen aan het Oeverpad.

Op een prachtige locatie aan het Woldmeer ligt deze moderne gezinswoning. De woning is voorzien van drie slaapkamers, een ruime zolder, een diepe tuin met berging gelegen op het zuidwesten en eigen parkeergelegenheid.

Het betreft een energiezuinige, gasloze woning (Energielabel A) waarbij gebruik wordt gemaakt van een warmtepompsysteem. Mede door uitstekende isolatie (o.a. triple beglazing) en de aanwezigheid van 12 zonnepanelen is het maandelijkse voorschot van energiekosten slechts € 67,-!

Het huis is prima onderhouden en is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en een complete badkamer. Daarnaast is de woning voorzien van zonneluiken en een zonnescherm. De aanwezigheid van een eigen parkeerplaats maakt het plaatje af.

Kortom: waterrijk, comfortabel en energiezuinig wonen in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen!

Indeling begane grond: hal/entree; toilet; L-vormige, tuingerichte woonkamer met een schuifpui naar de zonnige tuin op het zuidwesten; strakke moderne keuken met een composieten aanrechtblad en inbouwapparatuur ( inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-magnetron);

Indeling eerste verdieping: overloop; slaapkamer van circa 8 m2; slaapkamer van circa 11 m2; slaapkamer van circa 15 m2 (met inbouwkast); moderne, complete badkamer met toilet, douche, ligbad en badkamermeubel;

Indeling tweede verdieping: multifunctionele zolderruimte van circa 48 m2 vloeroppervlakte met wasmachineaansluiting, eventueel mogelijkheid voor creëren extra slaapkamer(s).

Bijzonderheden:
- vloerverwarming op begane grond, eerste- en tweede verdieping
- vrijstaande houten berging
- steigerkade voor het huis voor een eigen bootje
- voorzien van zonnescherm en zonneluiken (beide elektrisch).

Lees meer...
Streetview