Oeverpad 239, 9613AL MEERSTAD

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

272 m2

Omschrijving

Op een droomlocatie aan de rand van het Woldmeer gelegen HOEKWONING met een aangebouwde bijkeuken en een diepe achtertuin op het zuidwesten. Als een van de weinigen in de buurt heeft deze woning TWEE PARKEERPLAATSEN op eigen terrein!

De ruime hoekwoning (150 m2 woonoppervlakte) is gelegen op een kavel van 272 m2 en heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en een extra vierde kamer op de tweede verdieping. Het betreft een energiezuinige woning (gasloos, Energielabel A) waarbij voor de verwarming gebruik wordt gemaakt van een lucht-warmtepompsysteem. Dit systeem voorziet de woning in de zomer van koeling. Ook zijn er drie zonnepanelen aanwezig.

Het huis is prima onderhouden, heeft een moderne keuken en een complete badkamer. Als extra optie vanuit de bouw (2011) is er een bijkeuken aangebouwd.

Bijzonder fraai is de diepe achtertuin (circa 24 meter diep) met daarin een vrijstaande berging en een overkapping/loungeruimte voor mooie zomeravonden. De hoeklocatie grenzend aan een gemeentelijk groenstrook biedt optimale privacy.

Kortom: Schitterend wonen aan het water in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen! Wie wordt de nieuwe eigenaar van deze prachtige gezinswoning en meert zijn bootje af aan de kade van het Oeverpad?

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; U-vormige woonkamer met open keuken, totaal circa 48 m2; aangebouwde bijkeuken (6 m2); openslaande deuren naar zonnige tuin op het zuidwesten;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer van circa 10 m2; slaapkamer van circa 9 m2; slaapkamer van circa 17 m2 (inclusief ruime walkin-closet); badkamer;

Indeling tweede verdieping;
Multifunctionele zolderruimte/stookruimte van circa 20 m2; vierde slaapkamer/werkkamer van circa 16 m2 met twee grote dakvensters; vanuit de zolderruimte is er via een vlizotrap een bergzolder bereikbaar.

Bijzonderheden:
- moderne keuken met composieten aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron
- luxe badkamer met ligbad, doucheruimte, tweede toilet en badkamermeubel
- vloerverwarming begane grond en eerste etage
- slijtvaste PVC-vloer begane grond, laminaatvoeren op eerste en tweede verdieping
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- steigerkade voor het huis voor een eigen bootje

Lees meer...
Streetview