Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 69, 9712SE GRONINGEN

Vraagprijs

€ 499.500 kosten koper

Woonopp.

153 m2

Perceelopp.

125 m2

Omschrijving

Fraai HERENHUIS met VIER SLAAPKAMERS en een STADSTUIN op een perfecte stadslocatie: op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het Noorderplantsoen letterlijk om de hoek!

Dit royale woonhuis is goed onderhouden en door de jaren heen gemoderniseerd met behoud van fraaie karakteristieke elementen uit het begin van de twintigste eeuw. Vooral het glas-in-lood op de begane grond is een regelrechte eyecatcher.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een in 2020 vernieuwde luxe badkamer. Op de tweede verdieping is er een ruime vierde slaapkamer, een eigen toiletvoorziening en een dakterrasje. Hier kan eenvoudig een tweede badkamer worden gerealiseerd in de aanwezige bergruimte. De stadstuin is de bonus: gelegen op het noordoost, mooi besloten en circa 12 meter diep.

Karakteristiek en comfortabel wonen op een toplocatie in het prachtige centrum van Groningen!

Zie je muziek in deze woning? Reageer dan snel en stuur ons een mail met een aanvraag voor bezichtiging via Funda of onze website.

Indeling begane grond:
Entree met tochtportaal; werk- hobbykamer van circa 6 m2; toilet; kelderruimte; ruime woonkamer van circa 32 m2; half-open keuken van circa 11 m2;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; wasruimte; drie slaapkamers van respectievelijk circa 10, 12 en 14 m2; luxe badkamer (2020) met ligbad, toilet, inloopdouche en badkamermeubel;

Indeling tweede verdieping:
Overloop: toilet; vierde slaapkamer van circa 18 m2; dakterras van circa 4 m2; bergruimte met opstelling c.v. ketel.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding: kan snel (vanaf 1 augustus 2021)
- ouderdomsclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview