Molenweg 24, 9797PT THESINGE

Vraagprijs

€ 325.000 kosten koper

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

1.239 m2

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE EN UNIEKE WONING OP STEENWORP VAN DE STAD GRONINGEN;

Verkopers aan het woord;

Een kans uit duizenden!
Op hemelsbreed nog geen 10 kilometer van de Martinitoren in het pittoreske en populaire THESINGE wordt deze unieke woning te koop aangeboden. Het voormalige tolhuisje is in 2000 grondig verbouwd en vergroot. Hierbij is de authentieke stijl van de woning bewaard gebleven. Vanuit de slaapkamer op de begane grond zie je de zon opkomen, open je de schuifpui en drink je in alle privacy je eerste bakje koffie van de dag. Het vrije uitzicht met in alle vroegte de hazen en reeën geeft je een gevoel van vrijheid en rijkdom. Vanuit de ruime living op de etage met veel lichtinval kijk je aan de westkant uit op de bijna 200 jaar oude molen Germania en aan de oostkant naar de uitgestrekte Groninger ommelanden.

Dankbaar voor de 21 jaren dat we hier hebben mogen wonen bieden we nu de kans aan andere liefhebbers om het geluk te beproeven.
De woning is qua indeling uniek. De woonkeuken is op de begane grond gelegen; de ruime living op de bovenverdieping is naar eigen wens ook in te delen in (meerdere) slaapkamers. De slaapkamers beneden zijn ruim. De stal biedt ruimte voor twee paarden maar is ook in te richten als schuur. Elektriciteit en licht is aanwezig bij zowel de stal als bij het prieel (waar je ook heerlijk buiten kunt zitten als het regent of stormt).
De belangrijke voorzieningen in GRONINGEN, TEN BOER of BEDUM zijn allemaal binnen 8 autominuten bereikbaar. Het centrum van GRONINGEN ligt op circa 20 fietsminuten via een wonderschone route dwars door natuurgebied Kardinge.


Indeling begane grond:
hal/entree/ bijkeuken met cv-opstelling en witgoedaansluitingen; badkamer met dubbele inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel; twee ruime slaapkamers van respectievelijk circa 14, en 17 m2 beide voorzien van een schuifpui naar de tuin; half open keuken en woonkamer van totaal circa 32 m2

Indeling eerste verdieping:
Ruime kamer met een vloeroppervlakte van maar liefst circa 49 m2, thans in gebruik als woonkamer met fraai uitzicht over de achtergelegen landerijen, maar biedt ook mogelijkheden voor andere invulling; bergzolder/kamertje met vloeroppervlakte van circa 17 m2


Bijzonderheden:

- Unieke Woning, voormalig tolhuis
- Vrij uitzicht over de landerijen
- Paardenstallen en paddock aanwezig
- Perceeloppervlakte 1239 m2
- Onder de rook van Groningen
- Ouderdomsclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview