Meerpaal 99, 9732AG GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Verscholen achter het groen vindt u het grootste type appartement binnen dit complex! Nabij het winkelcentrum van Lewenborg ligt dit leuke en vooral royale starters- appartement.

Op de derde woonlaag van een goed onderhouden complex ligt dit appartement met twee slaapkamers en balkon op het zuiden/westen. De woning is zo als je noemt instapklaar, en met oog voor detail ingericht en afgewerkt.
De locatie is uitstekend; het vernieuwde winkelcentrum, openbaar vervoer, scholen en de ringweg liggen om de hoek.

Entree begane grond:
intercom toegang systeem met postbus, afgesloten centrale hal, berging, trap en lift naar bovengelegen verdiepingen.

Tweede etage verdieping: hal, U- vormige woonkamer met open woonkeuken van ca. 38m², aangrenzend een extra woongedeelte van circa 14m² met toegang tot het balkon (voormalige derde slaapkamer), twee slaapkamers van respectievelijk circa 12 en 9m², tussenhal met vernieuwde moderne badkamer met douche en vaste wastafel, separaat toilet en een ruime inloopkast met CV opstelling en witgoedaansluitingen.

VvE:
Zeer Actieve Vereniging van Eigenaren die voornemens is om het appartementencomplex te verduurzamen, hierdoor is de bijdrage het afgelopen jaar omhoog gegaan naar € 253,- per maand om de verbeteringen uit te voeren. Zoals o.a. het isoleren van het dak, gevels, nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas. De maandelijkse bijdrage is inclusief het gezamenlijk onderhoud, opstalverzekering, c.v.-onderhoud en waterverbruik.

Kenmerken:
- woning dient te worden bewoond door eigenaar of familielid in de eerste graad met maximaal 1 medebewoner
- inpandige (fietsen)berging
- balkon op het zuiden/westen
- voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Lees meer...
Streetview