Meerpaal 78, 9732AE GRONINGEN

Woonopp.

62 m2

Omschrijving

Tweekamerappartement op een mooie locatie in de wijk Lewenborg. Het appartement is gelegen op de derde verdieping die rechtstreeks met de lift te bereiken is. De woning beschikt over een balkon op het westen en een inpandige berging op de begane grond.

Ideaal voor een studerend kind, starter of senioren die kleiner willen wonen. Ook geschikt voor minder validen, je hoeft geen trappen te lopen om het appartement te bereiken.

Lewenborg is een jonge wijk met een compleet winkelcentrum, veel groen, scholen, goede openbaar vervoer verbindingen naar o.a. het centrum en heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de ringweg en is op loopafstand van natuurgebied Kardinge gelegen.

INDELING:
Begane grond: centrale entree met lift, trappenhuis, intercom en bergingen.

Appartement:
Entree/hal; woonkamer met open keuken, totaal circa 28 m2; tussenhal; slaapkamer van circa 14 m2 met toegang tot het balkon (circa 7 m2); badkamer met douche en wastafel; bergruimte met cv-opstelling.

Bij het appartement behoort een inpandige stenen berging (ca. 5m²).

Verduurzaming:
Het appartementencomplex gaat ingrijpend verduurzaamd worden, de start hiervan zal in 2023 plaatsvinden. Het complex wordt voorzien van een nieuw en geïsoleerd dak, vloerisolatie en een nieuwe “luchtdichte jas” met hoogwaardig isolatie. Er komen nieuwe puien met kunststof kozijnwerk en dubbel glas. Het voorgaande moet resulteren in een verwachte afname van 90% (!) van de warmtevraag voor de appartementen. De appartementen worden tevens voorzien van een nieuw en zuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin systeem).
Het hele complex zal een nieuwbouw uiterlijk krijgen, groot onderhoud zal worden bijgewerkt en door de uitvoering van deze plannen zullen de toekomstige onderhoudskosten lager worden. Om de investering te financieren zal de VvE een lening aangaan.

Bijzonderheden:
- maandelijks bjjdrage VvE per 1-7-2023: € 316,50
- € 10.000,-- SNN subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen is nog beschikbaar voor koper

Lees meer...
Streetview