Meenteweg 26, 9626BH SCHILDWOLDE

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

438 m2

Omschrijving

Vrijstaand wonen met vier slaapkamers en een ruime schuur in de prachtige Woldstreek! Op slechts 25 autominuten van het centrum van de stad Groningen!

Schildwolde is een levendig dorp met een basisschool en diverse winkels (o.a. een grote supermarkt).
Via de ecologische hoofdstructuur grenst het dorp aan het natuurgebied 't Roegwolt, een schitterende plek voor natuurrecreatie.

De woning: in de royale aanbouw is een slaapkamer van circa 17 m2 en een badkamer gerealiseerd waardoor geheel gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoort. Aangezien er in totaal vier slaapkamers aanwezig zijn, is het huis ook uitstekend geschikt voor bewoning door een gezin.

Het betreft een goed onderhouden woonhuis. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Recentelijk zijn er verschillende kozijnen vervangen, het buitenschilderwerk is in de zomer van 2017 uitgevoerd. In 2016 is de dakbedekking van de aanbouw vernieuwd. Er is een moderne keuken en net sanitair aanwezig. Twaalf zonnepanelen dragen bij aan lagere maandelijkse energielasten.

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; bijkeuken; slaapkamer van 17 m2; complete badkamer met ligbad en separate douchecabine; sfeervolle woonkeuken van circa 23 m2, lichte keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en een natuurstenen aanrechtblad; aangebouwde serre van circa 10 m2; voorkamer van circa 20 m2 met houtkachel; slaap/studeerkamer van circa 7 m2;

Indeling verdieping:
overloop: slaapkamer van circa 12 m2 en een slaapkamer van circa 10 m2.

De ruime garage (7,28 x 4,78 m) is volledig bezolderd, heeft een elektrische overheaddeur en een smeerkuil.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte 438 m2
- besloten zij- en achtertuin op het zuidoosten
- vernieuwde elektrische installatie met krachtstroom (garage)

Lees meer...
Streetview