Mauritsdwarsstraat 14, 9724BP GRONINGEN

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

70 m2

Perceelopp.

63 m2

Omschrijving

Sfeervolle schipperswoning in een plaatje van een straatje!! Mooi verscholen in een rustige hoek van de Oosterpoort ligt deze goed onderhouden schipperswoning met twee slaapkamers, een heuse woonkeuken, vernieuwd sanitair en een zonnig stadstuintje op het noordwesten.

Door de dakopbouw aan de achterzijde heeft deze woning op de verdieping verrassend veel ruimte. Hier bevinden zich twee volwaardige slaapkamers en een prachtige badkamer.

De huidige eigenaars zullen met weemoed dit prachtige huisje overdragen aan een volgende eigenaar, want wat hebben zij hier met veel plezier gewoond. Niet voor niets staat de wijk bekend om haar gezellige karakter en diversiteit van bewoners. In de omgeving zijn verschillende winkels, restaurantjes en cafés aanwezig. Het centrum van de stad en het NS-hoofdstation zijn op loopafstand.

Indeling begane grond:
Hal/entree; woonkamer van circa 15 m2; woonkeuken van circa 17 m2 met nette moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur; in de aanbouw bevinden zich een wasruimte en een recentelijk vernieuwd toilet; vanuit de keuken betreed je een ruime stadstuin (17 m2) volop middag- en avondzon; hier is ook een buitenberging van circa 5 m2;

Indeling verdieping:
Overloop met lichtkoepel; slaapkamer van circa 13 m2; tweede slaapkamer van circa 9 m2; vernieuwde badkamer (2018) met tweede toilet, douche en badkamermeubel.

Bijzonderheden:
- centraal verwarmd middels c.v. ketel uit 2005
- goed onderhouden, buitenschilderwerk 2016
- gezien het bouwjaar wordt in de koopovereenkomst de ouderdomsclausule opgenomen

Lees meer...
Streetview