Luddestraat 11, 9797PM THESINGE

Vraagprijs

€ 339.500 kosten koper

Woonopp.

183 m2

Perceelopp.

426 m2

Omschrijving

RUIMTE, RUST EN SFEER!

In de oude dorpskern van het pittoreske dorp Thesinge gelegen goed onderhouden VRIJSTAAND WOONHUIS met VIER SLAAPKAMERS en een PRAKTIJKRUIMTE. Het geheel is zeer fraai gemoderniseerd met behoud van karakteristieke elementen, welke terug te vinden zijn in kleine details en sfeervolle kleurstellingen.

Oorspronkelijk waren dit twee woonhuizen die zijn samengevoegd. De samenvoeging heeft geresulteerd in een totaal woonoppervlakte van maar liefst ruim 180 m2. Ook de bovenverdiepingen zijn met elkaar verbonden.

De woning heeft een prachtige woonkeuken (22 m2) met een complete keukeninrichting, een riante, luxe badkamer met onder andere een sauna en een strak afgewerkte woonkamer van circa 37 m2.

Aan de achterzijde van de woning staat een bijgebouw (ook buitenom bereikbaar via eigen entree) dat uitstekend geschikt is als praktijkruimte, atelier of kantoor.

Achter op het perceel heb je een schitterend uitzicht over de landerijen. Een basic overkapping, een houtkacheltje en een eenvoudige blokhut staan hier garant voor lange relaxte zomeravonden.

Thesinge ligt op circa 5 km van de stad Groningen nabij het recreatiegebied Noorddijk. Thesinge heeft ongeveer 700 inwoners en ligt opmerkelijk rustig, bijna verscholen, in het Groninger platteland. Hier geen drukke wegen of doorgaand verkeer, wel goed begaanbare landweggetjes, vaarwater en landerijen.

Ben je op zoek zijn naar RUIMTE, RUST en SFEER in een landelijke, dorpse omgeving maar toch in de nabijheid van de stad Groningen? Hier is je kans!

indeling begane grond: entree, gang en hal; lichte woonkamer ca. 37m² met houten vloer; woonkeuken circa 22 m² met houten vloer; luxe badkamer met sauna, douche en toilet; bergruimte met o.a. c.v. ketel; royale praktische bijkeuken met keukenblok en witgoedaansluitingen; achterhal met toilet; aanbouw van circa 27 m2, momenteel gebruikt als werkruimte, voorzien van een houtkachel, keukenblok, openslaande deuren naar de tuin. De aanbouw heeft ook nog een bergzolder met een vloeroppervlakte van circa 37 m2.

Indeling verdieping: overloop; slaapkamer met vloeroppervlakte 11,7 m2; berging; slaapkamer met vloeroppervlakte 22, 2 m2; slaapkamer met vloeroppervlakte 20,6 m2; slaapkamer met 16,3 m2 vloeroppervlakte; bergruimte.

Bijzonderheden:
- woning staat op (eeuwigdurende) erfpachtgrond, jaarlijkse canon bedraagt €5,86

Lees meer...
Streetview