Lopsterweg 21, 9921RN STEDUM

Woonopp.

83 m2

Perceelopp.

543 m2

Omschrijving

Charmante starterswoning aan de rand van Stedum met mooi landelijk uitzicht! Gelegen op een perceel van 543 m2 met een vrijstaande garage en een extra schuur van 20 m2. De woning is prima onderhouden en met name de ruime sfeervolle woonkeuken met vloerverwarming en moderne keuken is bij uitstek een “selling point” .

Op fietsafstand liggen de dorpen Loppersum, Middelstum en Bedum voor winkelvoorzieningen. Stedum heeft een eigen treinstation, binnen twintig minuten sta je op Groningen Centraal!

Indeling woonhuis begane grond:
Voor-entree; sfeervolle woonkeuken (circa 25 m2) met vloerverwarming, hoog plafond (2,74 m) en een moderne keuken (kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser); achter-entree met daaraan het toilet en de badkamer (met whirlpool, badkamermeubel en douchevoorziening); woonkamer van circa 18 m2;

Indeling verdieping: overloop; slaapkamer met dakkapel (11 m2 vloeroppervlakte en vaste kastruimte); slaapkamer (circa 10 m2 vloeroppervlakte).

De ruime achtertuin is gesitueerd op het Noordwesten, hierin staan een vrijstaande houten garage en een vrijstaande stenen schuur van circa 24 m2 (verwarmd, water- en elektriciteitaansluiting)

Bijzonderheden:
- 5 zonnepanelen
- c.v. ketel 2015
- dubbele beglazing, dakisolatie
- aansluiting voor houtkachel in woonkeuken

Lees meer...
Streetview