Lindenstraat 11, 9791CL TEN BOER

Woonopp.

124 m2

Perceelopp.

650 m2

Omschrijving

Midden in de dorpskern van Ten Boer vindt u deze karakteristieke vrijstaande woning met een weldadige mix van authentieke en moderne stijl. De woning met eigen oprit en vrijstaande garage is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 650m2 eigen grond en voorzien van een grote, fraai aangelegde besloten achtertuin op het noordwesten. De serre/zonnekamer met een grote schuifpui naar het terras achter het huis biedt een heerlijke rustplek om te relaxen en van de tuin te genieten.
Op loopafstand treft u het marktplein en de winkelvoorzieningen aan. Tevens zijn in de directe nabijheid een gezondheidscentrum, het zwembad en sportvoorzieningen en scholen te bereiken.

De indeling is als volgt:
Entree; hal met trapopgang; lichte woonkamer met en-suite kamer voorzien van grote raampartijen en houten vloeren; moderne woonkeuken in authentieke stijl met aansluiting voor een gas haard in de originele schouw; vanuit de keuken is de entree naar een grote kelder op stahoogte; multifunctionele ruimte; was en stookhok; separaat toilet; slaapkamer met en-suite badkamer met aparte doucheruimte en wastafel; serre.
Verder is er de vrijstaande garage en een aparte opslag voor tuingereedschap.

Eerste verdieping:
Overloop; één grote slaapkamer over het grootste gedeelte van de bovenverdieping met inbouwkast en aparte zithoek; nette badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet.
Vanuit de slaapkamer is de zolder te bereiken via een vlizotrap.

Lees meer...
Streetview