Leeuwerikhof 7, 9791GJ TEN BOER

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

299 m2

Omschrijving

Een twee-onder-een-kapwoning met garage, vijf slaapkamers en twee badkamers!

In een leuke woonwijk gelegen goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met garage heeft een centrale ligging midden in het dorp Ten Boer en is gelegen op een perceel van bijna 300m². De woning heeft totaal vijf slaapkamers en de twee vernieuwde badkamers zijn modern uitgevoerd. De op het noordwest gelegen tuin is ingericht met o.a. een zonneterras en een houten berging. De woning is tijdens de bouw verrassend ruim vormgegeven; door op de garage en bijkeuken, een royale slaapkamer te realiseren. De eerste verdieping heeft daardoor vier grote slaapkamers!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
eigen oprit, entree, compacte hal, meterkast, L-vormige woonkamer circa 50m² met parketvloer en voorzien van een open haard, tevens toegang naar de tuin, open keuken met inbouwapparatuur, binnendoor hal met toilet en toegang naar de aangebouwde garage en toegang naar een ruime bijkeuken met witgoedaansluiting en doorgang naar de tuin.

Eerste verdieping:
overloop met 4 slaapkamers van circa 25m², 14m², 10m² en 10m², modern uitgevoerde badkamer met 2e toilet, hoekbad, separate douche en wastafel.

Tweede verdieping:
overloop, slaapkamer van circa 17m² en moderne badkamer voorzien van 3e toilet, douche en wastafel en ruime bergruimte.

De woonwijk kenmerkt zich door het vele groen en de kindvriendelijke hofjes waar alleen bestemmingsverkeer komt. In de wijk is een basisschool te vinden en binnen enkele minuten bent u in de gezellige dorpskern van Ten Boer, maar ook snel op de uitvalswegen. Alle voorzieningen die u wenst liggen dichtbij, zoals winkels. De stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en fietspaden.

Lees meer...
Streetview