Laan der Kruisheren 91, 9617EM HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 239.500 kosten koper

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

288 m2

Omschrijving

In de waterrijke wijk de Borgmeren gelegen moderne TWEE-ONDER-EEN-KAP met VIER SLAAPKAMERS, een GARAGE, CARPORT en een FIJNE TUIN. Op slechts tien kilometer afstand van de Martinitoren is Harkstede een uitstekend alternatief voor de dure woningmarkt in de stad Groningen!

De woning is gelegen in de ruim opgezette villawijk De Borgmeren, grenzend aan een grote waterplas volop zwem-, vis- en vaarmogelijkheden. Op nog geen 500 meter bevindt zich het multifunctionele verzamelgebouw met onder andere twee basisscholen, kinderopvang en een grote sportzaal. Een ideale woonomgeving voor jonge gezinnen en/of starters die rustig willen wonen met de stadse voorzieningen op fietsafstand!

Het huis onderscheidt zich van gelijksoortige woningen in de straat door de aanwezigheid van een carport (2014), een aangebouwde bijkeuken en een grote dakkapel op de zolderverdieping waardoor hier een volwaardige extra slaapkamer is gerealiseerd. De achtertuin is besloten en onderhoudsarm: geen getuinier maar optimaal relaxen op mooie zonnige dagen! Laat de zomer maar komen!

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; U-vormige woonkamer met keuken, totaal circa 40 m2; moderne keuken met composieten aanrechtblad en inbouwapparatuur; bijkeuken; toegang tot de garage;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; vergrote badkamer met douche, ligbad en een tweede toilet; drie slaapkamers van respectievelijk circa 10, 11 en 17 m2;

Indeling tweede verdieping:
bergruimte met c.v. opstelling en witgoedaansluiting; ruime zolderkamer (vierde slaapkamer).

Bijzonderheden:
- c.v. ketel van 2015
- 8 zonnepanelen

Lees meer...
Streetview