Laan der Kruisheren 9, 9617EA HARKSTEDE

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

1.368 m2

Omschrijving

Aan de rand van villawijk de Borgmeren gelegen luxueus vrijstaand woonhuis met een extra grote garage en een diepe zonnige achtertuin met fraaie natuurvijver. Op de eerste etage zijn VIJF volwaardige slaapkamers aanwezig. Een verrassend ruime woning, uitstekend geschikt voor een groot gezin of mensen die op zoek zijn naar extra werk- of studeerruimte!

Opvallend aan dit goed onderhouden woonhuis zijn, naast de ligging op een grote kavel (1.368 m2), de ruime afmetingen van al de vertrekken. De woonkamer met open keuken zijn in totaal circa 60 m2 groot. Op de verdieping zijn alle vijf slaapkamers ruim bemeten (respectievelijk 12, 12, 12, 13 en 13 m2, gemeten op 1,50 meter hoogte, de grondoppervlaktes zijn aanzienlijk groter). Ook de garage is groter dan de standaardafmeting, met een extra werkhoek, totaal circa 30 m2).

Op loopafstand bevindt zich het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, twee basisscholen, een bibliotheek en een sportzaal. De complete voorzieningen en de fraaie ligging aan een waterrecreatieplas maken van de wijk De Borgmeren een schitterende woonomgeving voor een gezin met jonge en opgroeiende kinderen! Dit alles op slechts 10 autominuten van de stad Groningen!

Indeling begane grond:
entree/hal; toilet en trapopgang naar de verdieping; U-vormige woonkamer met open keuken, totaal circa 60 m2; vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar de het terras en de dertig meter diepe achtertuin; bijkeuken van waaruit toegang tot de extra grote garage (circa 30 m2 met werkhoek, verwarming, water, elektrische deur); Prima keuken met natuurstenen aanrechtblad, keramische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesladen.

Indeling verdieping:
overloop: vijf slaapkamers van respectievelijk circa 12, 12, 12, 13 en 13 m2 (gemeten op 1,50 hoogte, grondoppervlakte is aanzienlijk groter); luxe badkamer met dakkapel, ligbad, doucheruimte, twee wastafels; separaat toilet op de overloop; vanuit de overloop is via een vlizotrap de tweede verdieping bereikbaar met een ruime bergzolder (circa 20 m2).

Volop privacy in de dertig meter diepe achtertuin. De tuin is keurig aangelegd en heeft een fraaie natuurvijver. Achter in de tuin staat een houten bijgebouw met extra bergruimte en een sfeervolle overkapte loungeruimte voor mooie zomeravonden.

Details:
- begane grond voorzien van natuurstenen vloer met vloerverwarming
- betreft een energiezuinige woning (energielabel A) met negen zonnepanelen
- maandelijkse energiekosten huidige eigenaar slechts € 150,--

Lees meer...
Streetview