Laan der Kruisheren 86, 9617EM HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 289.500 kosten koper

Woonopp.

146 m2

Perceelopp.

339 m2

Omschrijving

Life is beautiful aan de Laan der Kruisheren! Wordt deze moderne twee-onder-een-kap met GARAGE, VIER SLAAPKAMERS en een ZONNIGE DIEPE ACHTERTUIN jouw nieuwe onderkomen in 2018? Want het is mooi thuiskomen in deze breed opgezette, aan het water gelegen woonwijk op slechts tien kilometer van de Martinitoren! Ruimte, rust en recreatiemogelijkheden met Groningen binnen handbereik!

De woning is gelegen aan een rustig hofje, met in het midden een ruime speelweide voor kinderen. Het hofje maakt deel uit van het Eilandenrijk De Borgmeren. Het water van het meer is vlakbij en biedt zomers volop waterplezier! Een superplek voor een gezin met opgroeiende kinderen!

Op loopafstand bevindt zich het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, twee basisscholen, een bibliotheek en een sportzaal.

De woning betreft een twee-onder-een-kap met een aangebouwde garage. Het is gelegen op een perceel van 339 m2. De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Het is een goed geïsoleerd huis met lage energiekosten, mede door de aanwezigheid van twaalf zonnepanelen.

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; bergruimte met witgoedaansluiting; woonkamer met open keuken (keuken met inbouwapparatuur), totaal circa 42 m2; openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop; drie slaapkamers van circa 8 m2, 14 m2 en 15 m2; luxe badkamer met een tweede toilet, een ligbad en een douche;

Tweede verdieping;
Bereikbaar middels een vaste trap; vierde slaapkamer met een grote (kunststof) dakkapel; stookruimte en een extra bergruimte. NB. mogelijkheid om eenvoudig nog een extra (vijfde) slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden
- aangebouwd stenen garage
- begane grond voorzien van een houten vloer (geolied Robijn)

Lees meer...
Streetview