Laan der Kruisheren 69, 9617EM HARKSTEDE

Woonopp.

157 m2

Perceelopp.

863 m2

Omschrijving

In de ruim opgezette villawijk De Borgmeren gelegen vrijstaande woning met VIER SLAAPKAMERS op een mooie kavel van 863 m2. Je vindt hier een verrassend grote achtertuin met een vrijstaande schuurruimte, verschillende zonneterrassen en een fraaie overkapping voor lange zomeravonden…….

De woning is gelegen aan een prachtig brede laan in een kinderrijke buurt met goede faciliteiten op directe loopafstand. Op circa 500 meter bevindt zich het multifunctionele moderne verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisscholen, bibliotheek en een sportzaal.

Gelegen aan de rand van een recreatiewaterplas, zal je 's zomers in deze wijk op menige oprit een zeilbootje, kano of surfplank aantreffen. Om te kunnen genieten van de zwem-, vis- en vaarmogelijkheden die de recreatieplas te bieden heeft, hoeft je slechts de straat over te steken!

Harkstede, op tien autominuten van het centrum van Groningen, heeft eigen winkelvoorzieningen en een goede busverbinding naar Groningen en Hoogezand. Vermeldenswaardig is het actieve (sport)verenigingsleven en de moderne sportaccommodaties (o.a. voetbalvelden, tennispark en een grote sporthal).

Kortom: een ideale gezinswoning op een schitterende locatie onder de rook van Groningen!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; toegang tot inpandige berging (15 m2), ook geschikt voor bijv. praktijkruimte of een werkkamer; woonkamer met half-open keuken (totaal circa 57 m2) en openslaande deuren naar de tuin; vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken (ca. 7 m2);

Indeling eerste verdieping:
overloop; slaapkamer 1 (circa 19 m2); slaapkamer 2 (circa 14 m2) met airco-unit; slaapkamer 3 (circa 8 m2); luxe badkamer (2018);

Indeling tweede verdieping:
ruime overloop met c.v. opstelling en wasmachineaansluiting; vierde slaapkamer van circa 13 m2 (vloeroppervlakte ca. 18 m2)

Bijzonderheden:
- pelletkachel in woonkamer
- houten vloer begane grond, laminaat op de verdiepingen
- strak gestucte wanden en plafonds
- elektrische zonwering aan de voorzijde
- 18 zonnepanelen (lage energiekosten!)
- vernieuwde luxe badkamer (2018) met vloerverwarming
- buitengevel keralith (onderhoudsarm)
- vrijstaande houten schuur
- fraaie overkapping/loungeruimte (2014) met elektra-aansluiting

Lees meer...
Streetview