Laan der Kruisheren 5, 9617EA HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 439.900 kosten koper

Woonopp.

171 m2

Perceelopp.

1.234 m2

Omschrijving

Aan de rand van de villawijk Borgmeren ligt deze vrijstaande gezinswoning met VIJF SLAAPKAMERS en een meer dan RIANTE ACHTERTUIN!

Door de aanwezigheid van een slaapkamer en mogelijkheid voor een badkamer op de begane grond behoort geheel gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden. De slaapkamer op de begane grond is ook prima te gebruiken als praktijkruimte of werk-/studeerkamer, je houdt op de verdieping altijd nog vier ruime slaapkamers over!

Op loopafstand bevindt zich het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, twee basisscholen, een bibliotheek en een sportzaal. Het centrum van de stad Groningen ligt op slechts tien kilometer. Kortom: een uitgelezen kans voor mensen die zoeken naar een rustige dorpse woonomgeving met eigen voorzieningen maar met de stadse reuring binnen handbereik.

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; slaapkamer van circa 17 m2; woonkamer met open keuken, totaal circa 57 m2, met openslaande deuren naar de tuin; achterhal; bijkeuken met eenvoudige douchevoorziening en witgoedaansluiting;

Indeling verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 10 m2 (vloeroppervlakte 17 m2); ruime berging (geschikt als walk-in closet!); slaapkamer van circa 11 m2 (vloeroppervlakte 16 m2); slaapkamer van circa 15 m2 (vloeroppervlakte 22 m2); slaapkamer van circa 9 m2; badkamer met toilet; ligbad, wastafel en doucheruimte;

vanaf de overloop is via een vlizotrap een ruime bergzolder bereikbaar (vloeroppervlakte 34 m2), hier hangt ook de c.v. ketel (AWB 2015)

Bijzonderheden:
- vrijstaande houten garage/schuur van circa 30 m2
- volledige (buiten)schilderbeurt in 2019
- acht zonnepanelen
- gedeeltelijk vloerverwarming op de begane grond
- ruim perceel van 1.234 m2
- gebruiksoppervlakte 170 m2

Lees meer...
Streetview