Laan der Kruisheren 22, 9617EC HARKSTEDE

Woonopp.

224 m2

Perceelopp.

938 m2

Omschrijving

Wonen aan het water! Voor velen een droom....Maak jij deze droom werkelijkheid en word jij de nieuwe eigenaar van deze ruime vrijstaande woning met onder andere VIJF SLAAPKAMERS, een riante achtertuin en een BESTRAAT TERRAS AAN HET WATER? Volop genieten op de prachtige recreatieplas de Borgmeren, de zomer kan niet lang genoeg duren....

De woning is gelegen in de waterrijke villawijk De Borgmeren (Harkstede) op fietsafstand van het centrum van de stad Groningen. Op directe loopafstand bevindt zich de Borgstee met twee lagere scholen, een sporthal en een kinder- en naschoolse opvang. Een ideale plek voor een jong gezin die wil wonen in een dorpse omgeving met de stad Groningen vlakbij!

Laan der Kruisheren 22 is fraai gelegen, het betreft een eindkavel met slechts aan één zijde directe buren, dus extra veel privacy!

Door de uitbouw op de begane grond is de woonkamer uitzonderlijk ruim bemeten, hier vind je 80 m² woonkamer verdeeld over verschillende ruimten die je elk hun eigen functie kunt geven: volop ruimte voor een werkhoek, muziekhoek, eethoek, tv-ruimte.

Op de verdieping zijn vier ruime slaapkamers en een functionele badkamer aanwezig. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping waar zich de vijfde slaapkamer (zolderkamer) bevindt.

In de riante achtertuin kun je je hart ophalen. Je kunt hier genieten van alle rust en privacy. Of zie je hier je kinderen al ravotten en rondspringen in hun zwembroek? ’s Zomers zit je hier als god in Frankrijk. Want wonen aan het water, wie wil dat nu niet….

Indeling begane grond:
royale hal/entree; toilet; Z-vormige woonkamer, totaal circa 80 m², met een schuifpui naar de tuin; half open keuken, circa 11 m²; bijkeuken, circa 8 m²; extra brede garage;

Indeling eerste verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 21 m² met toegang tot balkon; slaapkamer van circa 17 m² grondoppervlakte met toegang tot balkon; slaapkamer van circa 15 m² grondoppervlakte; slaapkamer van circa 11 m²; badkamer met ligbad, toilet, douchevoorziening en twee wastafels;

Indeling tweede verdieping (bereikbaar middels vaste trap):
overloop: een vijfde slaapkamer van circa 32 m² vloeroppervlakte met twee dakramen en een wastafel;

bijzonderheden:
- woonoppervlakte 224 m², perceeloppervlakte 938 m²
- 7 zonnepanelen (2023)

Lees meer...
Streetview