Laan der Kruisheren 131, 9617EM HARKSTEDE

Woonopp.

142 m2

Perceelopp.

451 m2

Omschrijving

TE KOOP: Moderne twee-onder-een-kap woning met atelierruimte, VIER SLAAPKAMERS en een BESLOTEN TUIN aan het WATER.

De woning staat in een breed opgezette, aan het water gelegen woonwijk op slechts tien kilometer van de Martinitoren! RUIMTE, RUST en voldoende RECREATIE mogelijkheden met GRONINGEN binnen handbereik!

De woning betreft een twee-onder-een-kap met een aangebouwde garage, welke nu dienst doet als hobbyruimte/ atelier met eigen entree, maar uiteraard voor andere doeleinden kan worden gebruikt.
Vanuit de ruime woonkamer met open keuken stap je de tuinkamer/serre in waar je binnen, maar toch ook een beetje buiten bent....... een FANTASTISCHE plek welke in 2012 is aangebouwd. Vanuit de serre heb je prachtig zicht op de weelderige bloemen tuin en de verschillende vogels die hier veelvuldig neerstrijken.
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad en tweede toilet aanwezig. De 2e verdieping, bereikbaar middels een vaste trap, is nu een grote ruime kamer waar tevens met een kleine ingreep zelfs nog een VIJFDE slaap of WERKKAMER kan worden gerealiseerd.
De besloten achtertuin is gesitueerd op het noorden en grenst aan het water met eigen steiger.
Het is een goed geïsoleerd huis en verwarmd middels heteluchtverwarming.

De woning is gelegen aan een rustig hofje, met in het midden een ruime speelweide voor kinderen. Het hofje maakt deel uit van het Eilandenrijk De Borgmeren. Het meer is vlakbij en biedt zomers volop waterplezier! Een superplek voor een gezin met opgroeiende kinderen!
Op loopafstand bevindt zich het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, twee basisscholen, een bibliotheek en een sportzaal.

Indeling begane grond:
Hal/entree met meterkast, trapkast en toilet; woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de serre ( samen totaal circa 60m2); vanuit de serre is tevens de hobbyruimte/atelier en de tuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop; drie slaapkamers van circa 8 m2, 14 m2 en 15 m2; luxe badkamer met een tweede toilet, ligbad en een douche;

Tweede verdieping;
Bereikbaar middels een vaste trap; vierde slaapkamer; stookruimte en een extra bergruimte.
NB. mogelijkheid om eenvoudig nog een extra (vijfde) slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden
- serre aangebouwd in 2012 ( Q&S Garten-deco)
- aangebouwde stenen garage (als atelier in gebruik)
- hete luchtverwarming en WTW (HELUTO 2005)
- ruime kavel 451 m2 aan het water gelegen

Lees meer...
Streetview