Laan der Kruisheren 109-A, 9617EM HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 249.900 kosten koper

Woonopp.

144 m2

Perceelopp.

225 m2

Omschrijving

Modern vormgegeven helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande garage, drie slaapkamers en een ruime zolder waar extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

De woning (bouwjaar 2007) is gelegen in de ruim opgezette villabuurt De Borgmeren in Harkstede, op slechts tien kilometer van het centrum van de stad Groningen. Op directe loopafstand van de scholen en kinderopvang is dit een uitstekende stek voor een jong gezin dat ruim en comfortabel wil wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Het betreft een comfortabel en prima geïsoleerd woonhuis (energielabel A). Tevens onderhoudsarm door het gebruik van kunststof kozijnen. De leefruimtes zijn ruim en prettig licht. Fraai is de extra uitbouw aan de achterzijde waardoor in de half-open keuken ruimte is voor een grote eettafel.

Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Op de tweede (zolder)verdieping met een grote dak-erker is de mogelijkheid aanwezig om extra slaapkamers te realiseren.

Indeling begane grond: entree/hal; toilet; woonkamer van circa 31 m2; half open keuken van circa 16 m2; bijkeuken;

Indeling eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers van respectievelijk circa 18, 9 en 9 m2; badkamer;

Indeling tweede verdieping: zolderruimte met een grote dak-erker en twee kunststof Veluxdakramen. De zolderruimte is totaal circa 37 m2 groot en biedt ruimte voor het realiseren van één of twee extra (slaap)kamers.

Bijzonderheden:
- mooie ligging in de straat met zij-entree, veel privacy!
- nette Bruynzeel keuken met ATAG inbouwapparatuur en natuurstenen aanrechtblad
- vrijstaande garage (met loopdeur) en 2 parkeerplaatsen op eigen perceel

Lees meer...
Streetview