Laan der Kruisheren 101, 9617EM HARKSTEDE

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

287 m2

Omschrijving

Riant en betaalbaar wonen, op circa 10 kilometer van de Martinitoren, in een TWEE-ONDER-EEN-KAP met VIER SLAAPKAMERS, een GARAGE en een RUIME TUIN. Wonen in Harkstede is een uitstekend alternatief voor de dure woningmarkt in de stad Groningen!

De woning is gelegen in de ruim opgezette villawijk De Borgmeren, grenzend aan een grote waterplas volop zwem- vis en vaarmogelijkheden. Op nog geen 500 meter bevindt zich het multifunctionele verzamelgebouw met onder andere twee basisscholen, kinderopvang en een grote sportzaal. Een ideale woonomgeving voor jonge gezinnen en/of starters die rustig willen wonen met de stadse voorzieningen op fietsafstand!

De woning (1999) is zowel binnen als buiten prima onderhouden. Zo is de benedenverdieping recentelijk "strak" gestukadoord en zijn de bovenverdiepingen opnieuw geschilderd. Op de begane grond ligt een fraaie eikenhouten vloer, onlangs geschuurd en ge-white-washed.

Het huis onderscheidt zich van gelijksoortige woningen in de straat door de aanwezigheid van openslaande deuren naar de tuin en de (inpandige) bereikbaarheid van de garage vanuit de keuken.

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; U-vormige woonkamer met keuken, totaal circa 40 m2; moderne keuken met natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur; openslaande deuren naar de tuin en deur naar de garage;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; badkamer met douche en tweede toilet; drie slaapkamers van respectievelijk circa 10, 11 en 17 m2;

Indeling tweede verdieping:
ruime overloop; bergruimte met c.v. opstelling en witgoedaansluiting; vierde slaapkamer van circa 10 m2.

Bijzonderheden:
- c.v. ketel van 2014
- 12 zonnepanelen
- energielabel A

Lees meer...
Streetview