Kuiperijweg 5, 9923PG GARSTHUIZEN

Woonopp.

101 m2

Perceelopp.

435 m2

Omschrijving

Charmant vrijstaand woonhuis aan de rand van de kleinschalige dorpskern van Garsthuizen. Vanuit de achtertuin op het westen is er een bijzonder fraai vrij uitzicht over de landerijen.

De woning is in zijn geheel gerenoveerd en gemoderniseerd voor wat betreft de keuken en het sanitair. De riante woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin en de sfeervolle woonkamer met houtkachel zijn echte ‘eyecatchers’. Geheel gelijkvloers wonen behoort ook tot de mogelijkheden door aanwezigheid van de badkamer op de begane grond. De vrijstaande schuur in de tuin heeft geïsoleerde wanden en een geïsoleerde vloer en is geschikt voor multifunctioneel gebruik.

Garsthuizen is een klein en besloten dorp met ongeveer 180 bewoners. Er is een actief dorpsleven met als het middelpunt het dorpshuis ’t Binhoes (zie www.garsthuizen.info) en een leuke speeltuin voor de kinderen. Garsthuizen ligt direct aan de Eemshavenweg waardoor de stad Groningen binnen twintig minuten bereikt wordt. Vanuit het nabijgelegen Uithuizen trein je in een half uur naar Groningen CS.

indeling begane grond:

zijentree/hal; badkamer met douche en ligbad; woonkeuken van circa 24 m2 met gemoderniseerde keuken en openslaande deuren naar de tuin; woonkamer van circa 18 m2 met houtkachel; tussenhal met toilet; kantoorruimte /slaapkamer;

Indeling verdieping:
overloop met kastruimte; slaapkamer met vloeroppervlakte van 13 m2; slaapkamer met vloeroppervlakte van 16 m2; bergruimte achter de knieschotten;

Bijzonderheden:
- c.v. verwarmd
- EPA label C
- twaalf zonnepanelen
- vrijstaande houten schuur met geïsoleerde vloer en wanden
- carport
- € 17.000 subsidie beschikbaar voor verbetering en verduurzaming
- woning voldoet aan de veiligheidsnorm en hoeft NIET versterkt te worden
- in de koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule opgenomen

Lees meer...
Streetview