Koopmansplein 61, 9791MD TEN BOER

Woonopp.

120 m2

Omschrijving

Wonen in de gezellige dorpskern van Ten Boer! Dit ruime en verzorgde Carré-appartement bevindt zich achter de kleurrijke gevels en het "torentje", zo kenmerkend voor het centrum van Ten Boer en is gelegen op de 1ste woonlaag.
Het appartement met eigentijds woongenot en in een ideale leefomgeving is opgeleverd in 2008. Het complex is onder andere voorzien van een video intercom systeem, voor een veilig woongevoel en komt uit op de centrale hal voorzien van lift en trappenhuis. Aan de achterzijde van het appartement is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor het parkeren van uw auto. Tevens bevindt zich aangrenzend, het winkelcentrum, gezondheidscentrum, de bibliotheek en zijn het zwembad en sportvoorzieningen op loopafstand te bereiken.

Dit comfortabele 4-kamer appartement beschikt over een royale en lichte woonkamer met grote raampartijen en biedt u een prachtig vrij uitzicht over de Gaykingastraat en het dorpsplein! Via de balkondeur in de woonkamer stapt u naar buiten op de aanzienlijke inpandige loggia/balkon op het zuidwesten. Een heerlijke plek om buiten maar toch beschut te genieten van de lentezon!
Indeling:
Entree; royale hal; ruime & lichte woonkamer met grote raampartijen en moderne open keuken voorzien van o.a. vaatwasser, koelkast, vriezer, 4 pits kooktoestel en afzuigkap; aangrenzend de zeer ruime inpandige loggia; 3 ruime slaapkamers waarvan één met 2de balkon, de hoofdslaapkamer heeft een en-suite deur naar de volledig betegelde badkamer; deze is uitgevoerd in lichte kleurstelling en heeft een aparte douchehoek, wastafelmeubel, 2de toilet en 2de deur naar de gang; ruime inloop berging; was- en stook ruimte; separaat toilet met wastafel.
De Vereniging van Eigenaars is gezond en actief en de bijdrage voor de VvE bedraagt €160,- per maand.
Een fietsenberging op de begane grond van het complex maakt dit appartement compleet.

Lees meer...
Streetview