Koopmansplein 44, 9791MA TEN BOER

Vraagprijs

€ 325.000 kosten koper

Woonopp.

116 m2

Omschrijving

TE KOOP: RUIM MODERN APPARTEMENT MET LOGGIA EN DRIE SLAAPKAMERS!

Wonen 'ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN' in de gezellige dorpskern van Ten Boer. Dit uiterst verzorgde appartement is gelegen op de 1e woonlaag. Het appartementencomplex is gebouwd in 2004-2006 met eigentijds woongenot in een ideale leefomgeving. Op de begane grond van het complex treft u winkelvoorzieningen. Tevens is in de directe nabijheid een gezondheidscentrum te bereiken.

Het appartementencomplex omvat 27 appartementen in elf varianten verdeeld over 3 bouwlagen boven een winkelgalerij. De entree is van het marktplein afgekeerd en u bereikt de woning via een gereserveerd binnengebied aan de zijkant van het complex. Het platte dak boven de commerciële ruimten aansluitend aan de betegelde terrassen van de woningen op de 1ste woonlaag, is uitgevoerd als een daktuin met sedum vegetatieafwerking. Het appartement is bereikbaar met een lift en heeft een videofoon installatie. Rondom het complex is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.

Vanuit de afgesloten centrale hal, toegang tot de inpandige BERGING, trappenhuis en LIFT. Via een verrassende SEDUM-DAK tuin/etage bereikt u de entree van de woning. Dit MODERNE en keurig bewoonde 4-KAMER appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst circa 120 m² en is gelegen op de 1ste (tevens bovenste) woonlaag.
Naast de RUIME en LICHTE WOONKAMER met OPEN keuken (samen circa 50 m²), LUXE badkamer, MASTER BEDROOM en een fraaie LOGGIA op het zuidoosten is er ook nog een klein TERRAS op het noordwesten bij sedumdak aanwezig.
De verzorgde keuken is een royale hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

INDELING:
Entree/gang met toilet; moderne badkamer met douche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en designradiator; drie slaapkamers (resp. ca. 10, 12 en 20m²) en een berging-/witgoedruimte; zeer ruime woonkamer met open keuken van circa 50 m2; buitenruimte vanuit de woonkamer van circa 5 m2.

KENMERKEN
- Lift met een videofoon- installatie aanwezig
- Entree met Intercom- video systeem
- Laminaat vloer gehele appartement
- Bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 170,- per maand
- Gelegen op ca. 12 autominuten van de Stad Groningen en goed bereikbaar met openbaar vervoer
- Voldoende gratis parkeermogelijkheden
- Eigen berging
- Ruim en goed onderhouden appartement
- Status versterking/subsidie/NCG : zie brief vve herbeoordeling in de brochure

Lees meer...
Streetview