Koopmansplein 34, 9791MA TEN BOER

Woonopp.

78 m2

Omschrijving

Wonen in de gezellige dorpskern van Ten Boer!
Een keurig 3-kamer appartement op de eerste verdieping, met als extra een riant EIGEN TERRAS. Dit comfortabele appartement beschikt over een open keuken, een nette badkamer, twee volwaardige slaapkamers en een woonkamer met grote raampartijen met uitzicht op het levendige dorpsplein.

Het appartement met eigentijds woongenot is opgeleverd in 2004. Het appartementencomplex omvat 27 appartementen in elf varianten verdeeld over 3 bouwlagen boven een winkelgalerij. De woning wordt bereikt via een entree aan de zijkant van het complex. Het platte dak, aansluitend aan de betegelde terrassen van de woningen op de 1e woonlaag, is uitgevoerd als een daktuin met een mos sedum vegetatieafwerking. Het complex is onder andere voorzien van een vernieuwde liftinstallatie en een vernieuwd video intercomsysteem, voor een veilig woongevoel. Aan de achterzijde van het appartement is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor het parkeren van uw auto. Aangrenzend bevindt zich het winkelcentrum, het gezondheid(sport)centrum en de Forumbibliotheek. Het zwembad en de sportvoorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling:
geheel betegeld terras: entree/gang; slaapkamer van circa 13 m2; slaapkamer van circa 10 m2; technische ruimte met c.v. ketel en witgoedaansluiting; toilet; badkamer met douchevoorziening en wastafel; woonkamer met open nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; totaal circa 36 m2. Op de begane grond bevindt zich een inpandige fietsenberging.

Bijzonderheden;
- inpandige (begane grond) fietsenberging
- maandelijkse bijdrage VvE: € 122,36
- 8 individuele zonnepanelen (2024)
- € 7.000,-- SNN subsidie beschikbaar voor koper (verduurzaming en/of verbetering)
- ruim voldoende parkeergelegenheid

Lees meer...
Streetview