Koopmansplein 111, 9791MD TEN BOER

Vraagprijs

€ 229.000 kosten koper

Woonopp.

84 m2

Omschrijving

Wonen in de gezellige dorpskern van Ten Boer! Een verzorgde 3-kamer appartement gelegen op de vierde woonlaag, welke zich bevindt achter de kleurrijke gevels, zo kenmerkend voor het centrum van Ten Boer.

Het appartement met eigentijds woongenot is opgeleverd in 2008. Het complex is onder andere voorzien van een video intercom systeem, voor een veilig woongevoel en komt uit op de centrale hal voorzien van lift en trappenhuis. Aan de achterzijde van het appartement is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor het parkeren van uw auto. Tevens bevindt zich aangrenzend, het winkelcentrum, gezondheidscentrum, de bibliotheek en zijn het zwembad en sportvoorzieningen op loopafstand te bereiken.

Dit comfortabele 3-kamer appartement beschikt over een woonkamer met grote raampartijen en biedt u een doorkijkje op de Gaykingastraat en het dorpsplein! Via de balkondeur in de woonkamer stapt u naar buiten op de loggia.

Indeling:
Entree; hal; toilet met fonteintje; woonkamer met grote raampartijen en toegang naar de loggia; open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; twee slaapkamers waarvan één direct toegang heeft naar de badkamer met douchehoek, wastafelmeubel, 2e toilet; ruime berging met witgoedaansluiting.

De Vereniging van Eigenaars is gezond en actief en de bijdrage voor de VvE bedraagt €136,- per maand.
Een fietsenberging op de begane grond van het complex maakt dit appartement compleet.

Bijzonderheden;
- clausule 'geen eigenbewoning' van toepassing
- overdracht van het appartement dient plaats te vinden bij Emmius Notarissen in Ten Boer.

Lees meer...
Streetview