Kollerijweg 6, 9795PM WOLTERSUM

Woonopp.

1 m2

Perceelopp.

1.070 m2

Omschrijving

Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over de landerijen, het Eemskanaal, en molen 'De Fram" gelegen Herenhuis met ruime vrijstaande schuur (circa 70m2) op een kavel van 1.070 m².

SLOOP/NIEUWBOUW OF HERSTEL
We zoeken een koper die het pand in oude glorie herstelt, of iemand die op deze prachtige locatie een nieuwe woning wil gaan bouwen.
Schoorstenen, dak en deels woning al aangepakt.

LET OP : De woning valt onder het verstevigingsregime van de IMG/ NCG, versterkingsrapport en budgetten aanwezig.

Budget;
Er is een bedrag van € 73.544,89 in depot gesteld (IMG), beschikbaar voor koper bij goedkeuring concreet plan.
Tevens budget gemeente Groningen (verbetering fundering) en budget NCG ( versterkingsoperatie) aanwezig (vertrouwelijk).

Vraagprijs is € 349.900,- k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

LET OP:
In de koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule opgenomen;
‘Koper is bekend dat het bouwjaar van de woning 1900 is, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de deugdelijkheid van de fundering, daken, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet- beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper’.

Lees meer...
Streetview