Knijpslaan 1, 9615BC KOLHAM

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

3.023 m2

Omschrijving

Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, een grote garage/schuur en een schitterende parkachtige tuin. Achter op het ruime perceel (3.023 m2) bevinden zich nog een loods, een stalruimte met twee paardenboxen en is er ruimte voor een paardenbak. Een uitgelezen stek voor mensen die landelijk en vrijstaand willen wonen met (hobby)ruimte om het huis. De stad Groningen ligt op slechts tien autominuten (A7).

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1956. In de jaren tachtig is er een forse aanbouw gerealiseerd waardoor het nu een volwaardige eengezinswoning is. Er is een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en er zijn drie slaapkamers op de verdieping. Op de verdieping kan de ruime toiletruimte eenvoudig verbouwd worden tot een tweede badkamer. Hierdoor is het een ideale woning voor een gezin met opgroeiende kinderen.

Naast de forse inpandige ruimte (140 m2) onderscheidt dit woonhuis zich door een schitterende tuin, toegankelijk via een schuifpui in de woonkamer. De tuin biedt volop rust en privacy aangezien het perceel aan beide zijden geen directe buren heeft.

Voor rust en natuurschoon kunt u overigens ook terecht in het aan Kolham grenzende natuurgebied
't Roegwold. Een prachtig wandel- en fietsgebied!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; bijkeuken; slaapkamer van circa 15 m2 met eigen badkamer (ligbad, douche, toilet); L-vormige woonkamer met open haard, circa 44 m2, dichte keuken (circa 11 m2); provisieruimte met kelder;

Indeling verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 9 m2 met toegang tot dakterras; slaapkamer van circa 9 m2 (ook toegang tot dakterras); stookruimte met c.v.(1999); toilet (te verbouwen tot tweede badkamer); slaapkamer van circa 14 m2 (met vaste kastruimte en balkonnetje aan de voorzijde).

Bijzonderheden:
- woning is aan de buitenzijde altijd goed onderhouden
- zo goed als geheel voorzien van dubbele beglazing.
- houten tuinhuisje (circa 14 m2)
- ruime vrijstaande garage/schuur (9,40 x 3,70) met spouwmuren en bovenverdieping
- loods (circa 6 x 4,50, damwandprofiel)
- twee kippenhokken
- houten stalruimte met twee paardenboxen en hooiopslagruimte
- achter op perceel is ruimte voor een paardenbak

Lees meer...
Streetview