Kluisgat 138-3, 9732EV GRONINGEN

Woonopp.

172 m2

Perceelopp.

169 m2

Omschrijving

Luxueus en riant wonen in plan Lewenborgsingel!

Met ruim 170 m2 woonoppervlakte, VIJF SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS en een RIANTE WOONKAMER van 43 m2 is dit de TOPPER VAN DE BUURT!

Een buitenkans voor degene die op zoek is naar een goed onderhouden, ruime gezinswoning met een moderne uitstraling en een strakke afwerking.

De opbouw in 2017 en de aanbouw in 2018 hebben niet alleen het woonoppervlakte vergroot, maar ook het luxe-niveau op een hoger plan gebracht. De lichtstraten zorgen voor een prachtige lichtinval in de woonkamer en op de overloop. De twee extra slaapkamers met de eigen badkamer op de tweede verdieping zorgen voor extra wooncomfort voor een groter gezin.

Ook de ligging, aan de voorzijde verscholen in het groen, is verrassend mooi…..

Het betreft een goed geïsoleerd en energiezuinig woonhuis (EPA label A), onder andere door de aanwezige zonnepanelen.

Kortom: Het gehele plaatje klopt!!

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; moderne keuken (2015) met kookeiland en inbouwapparatuur; woonkamer (circa 43 m2) met gashaard en openslaande deuren naar achtertuin;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; technische ruimte met c.v.-ketelopstelling en witgoedaansluiting; slaapkamer van circa 17 m2; slaapkamer van circa 8 m2; slaapkamer van circa 8 m2; badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel, toilet;

Indeling tweede verdieping:
Overloop; slaapkamer van circa 16 m2; slaapkamer van circa 16 m2 met dakterras/balkon; badkamer met wastafel, toilet en douche.

Bijzonderheden:
- tweede extra berging in achtertuin (ideaal voor stalling van motor/scooter)
- tweede verdieping voorzien van twee airconditioning-units
- platte daken 2018
- c.v. ketel (2010) lease

Lees meer...
Streetview