Kloosterstraat 15, 9791ED TEN BOER

Woonopp.

90 m2

Perceelopp.

189 m2

Omschrijving

Prachtig gelegen en uitstekend onderhouden HOEKWONING met royale zonnige tuin en garagebox (optioneel te koop).

Starters opgelet! Deze leuke en goed onderhouden hoekwoning is volledig gemoderniseerd, heeft drie slaapkamers en een verzorgde ruime tuin op het zuidoosten. De woning heeft een vernieuwde keuken, moderne badkamer uit 2016 en is recent geschilderd. Door het uitstekende onderhoud van de woning is het zo te betrekken!

De kindvriendelijke woonwijk heeft alle noodzakelijke voorzieningen nabij zoals basisscholen, medisch centrum, sportverenigingen en niet te vergeten een goed winkelbestand. Ten Boer ligt op circa 12 autominuten van de stad Groningen en heeft een uitstekende busverbinding naar Groningen en Delfzijl.

De indeling is als volgt:
entree, hal, woonkamer met laminaatvloer, stijlvolle open keuken voorzien van combi - oven/magnetron, inbouwkoelkast en vriezer, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap, geïsoleerde bijkeuken (geen dubbele beglazing) met witgoedaansluitingen en zoldertje voor extra bergruimte, tussenhalletje met toilet en trapopgang.

1ste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met extra kleedruimte en inbouwkasten en de 2e slaapkamer heeft extra bergruimte, nieuwe badkamer met wastafel en douchecabine.

Bijzonderheden:
nieuwe keuken 2016 nieuwe badkamer eind 2016 spouwmuur en vloerisolatie dubbele beglazing (behalve in de bijkeuken) dak geïsoleerd en vernieuwd in 2010 vernieuwd plafond in de woonkamer Remeha combiketel 2009 (eigendom) Garagebox optioneel te koop (€7.000,-)

Lees meer...
Streetview