Kloostersingel 2, 9617BD HARKSTEDE

Woonopp.

129 m2

Perceelopp.

611 m2

Omschrijving

Ruime bungalow op een fraaie "groene" centrumlocatie tegenover het hertenkamp. Er hoort een grote vrijstaande garage/schuur bij van 34 m2. Leuke besloten achtertuin met overkapping. Winkel- en zorgvoorzieningen zijn aanwezig in de directe omgeving.

De woning is ruim opgezet met een woonkamer van maar liefst 46 m2 en drie volwaardige slaapkamers van respectievelijk 11, 11 en 16 m2. Volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Op het platte dak zijn 12 zonnepanelen aangebracht.

Uitstekend geschikt voor iemand die geheel gelijkvloer wenst te wonen. Maar ook een gezin kan hier ook prima uit de voeten, gezien het aantal slaapkamers en de fraaie ruimtes!

Indeling:
hal/entree; toiletruimte; woonkamer met open haard, open keuken en schuifpui naar de tuin, totaal circa 46 m2; bijkeuken; zijbouw met lange gang waaraan: badkamer met douchevoorziening en wastafelmeubel; slaapkamer van 11 m2; slaapkamer van 11 m2; slaapkamer van 16 m; ruime garage/schuurruimte van 34 m2; houten berging met overkapping.

Bijzonderheden:
- volledig voorzien van kunststof kozijnen
- gedeeltelijk vloerverwarming
- 12 zonnepanelen
- EPA label C
- ouderdomsclausule + niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview