Kerkstraat 3, 9797PD THESINGE

Vraagprijs

€ 339.500 kosten koper

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

550 m2

Omschrijving

Een unieke kans! De schooldirecteur is al geruime tijd vertrokken uit deze schoolmeesterswoning uit 1883, gebleven is de karakteristieke en nostalgische sfeer. De hoge raampartijen met haar markiezen geven deze woning een authentieke en extra mooie uitstraling. Een plaatje, deze mooie vrijstaande woning met ruime garage in de dorpskern van Thesinge. En heb je een feestje te vieren? Dan hoef je de deur niet uit, want als verrassend extra beschikt deze woning over een eigen café-ruimte.

Het woonhuis is in de afgelopen jaren met zorg en liefde onderhouden. Het casco van de woning is dan ook om door een ringetje te halen. De muren zijn in 2015 opnieuw gevoegd en geïmpregneerd, het dak is gedekt met een mooie geglazuurde dakpan, de kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing, voorzetramen voor het karakteristieke glas-in-lood.

De ruime aangebouwde garage/schuur (37 m2) biedt mogelijkheden voor werken aan huis, op de ruime oprit is plaats voor meerdere voertuigen.

De tuin, zowel voor- als achter het huis is mooi beschut en biedt volop privacy. In de achtertuin staat een ruim tuinhuis van circa 14 m2.

Thesinge ligt op circa 5 km van de stad Groningen nabij het recreatiegebied Noorddijk. Er is een (basis)school, een dorpshuis, een molen, zijn er kerken en een bloeiend verenigingsleven. Thesinge heeft ongeveer 700 inwoners en ligt opmerkelijk rustig, bijna verscholen, in het Groninger platteland. Hier geen drukke wegen of doorgaand verkeer, wel goed begaanbare landweggetjes, vaarwater en landerijen.

Ben je op zoek zijn naar een karakteristiek woonhuis en naar RUIMTE, RUST en SFEER in een landelijke, dorpse omgeving maar toch in de nabijheid van de stad Groningen? Hier is je kans!

Indeling begane grond:
entree/gang; woonkamer met houtkachel (circa 21 m2); eetkamer van circa 21 m2; ruime dichte keuken van circa 18 m2; badkamer met ligbad, douche en wastafels; toilet; bijkeuken van circa 4 m2; café/kroeg-ruimte van 10 m2 met verdiepingzolder; garage van circa 37 m2;

Indeling verdieping: overloop met bergruimte/technische ruimte met c.v. ketel, drie slaapkamers van respectievelijk circa 7, 10 en 11 m2 (gemeten op 1,50 meter, vloeroppervlakte is aanzienlijk groter).

Bijzonderheden:
- 9 zonnepanelen aanwezig
- woonoppervlakte circa 140 m2
- verwarming middels cv- installatie
- gemengde bestemming (o.a. dienstverlening-detailhandel- bed & breakfast)

Lees meer...
Streetview