Kaakheemlaan 4, 9791BM TEN BOER

Woonopp.

94 m2

Perceelopp.

236 m2

Omschrijving

Deze keurige helft van een dubbel woonhuis met carport, vrijstaande houten garage, vrijstaande stenen berging heeft een ligging op een rustige locatie in het dorp Ten Boer. Deze gezinswoning heeft een perceelgrootte 236m² en is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er op de begane grond een comfortabele indeling is ontstaan.

De indeling is als volgt:
entree, gang, toilet, meterkast, kelder- provisiekast, L-vormige woonkamer met schouwhaard, woonkeuken met verzorgde inbouwkeuken, ruime bijkeuken en toegang naar de op het zuidwest gelegen tuin.

De tuin beschikt over een vrijstaande houten garage en een vrijstaande stenen berging.

1ste verdieping:
overloop, eenvoudige doucheruimte en een viertal slaapkamers van respectievelijk circa 6, 7, 9, 10 m2.

2e verdieping: vliering

Bijzonderheden:
- grotendeels voorzien van dubbel glas - verwarming middels cv- ketel Intergas 2013, eigendom - schilderwerk 2018 -

De woning is gelegen aan een rustige straat met zicht op het 'Amaliapark'. Zowel jong als oud voelt zich in de woonwijk uitstekend thuis, het wordt als een plezierige woonomgeving ervaren door de combinatie van rust en gezelligheid. Binnen enkele minuten bent u in de gezellige dorpskern van Ten Boer, maar ook snel op de uitvalswegen. Alle voorzieningen die u wenst liggen dichtbij, zoals basisscholen en winkels. De stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en fietspaden.

Lees meer...
Streetview