Johannes Petri-laan 20, 9617EN HARKSTEDE

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

300 m2

Omschrijving

Modern vormgegeven helft van een dubbel woonhuis met garage en een zonnige achtertuin op het westen, gelegen in een kindvriendelijke straat van de wijk de Borgmeren. Deze ruim opgezette wijk ligt op fietsafstand van de stad Groningen (tien kilometer) en is gelegen aan een fraaie recreatieplas. Een prachtige woonomgeving vlakbij Groningen met volop recreatiemogelijkheden!

Het betreft een comfortabel huis (bouwjaar 2002) met vier slaapkamers, op loopafstand van het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, twee basisscholen, een bibliotheek en een grote sportzaal. Een ideale woning voor een gezin met jonge en/of opgroeiende kinderen!

De woning heeft lage energielasten (Energielabel A) door een goede isolatie, een nieuwe c.v.ketel (2016), acht zonnepanelen en een pelletkachel.

Het binnen- en buitenonderhoud is goed op peil. In 2016 is de woning buitenom volledig geschilderd. De binnenzijde is geheel voorzien van stucwerk en ook recentelijk geschilderd.

Er is een prima keuken aanwezig met een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. De vergrote badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een tweede toilet, een ligbad en een douche/stoomcabine. De studio op de tweede verdieping heeft een eigen badkamerunit met toilet en douche.

In 2002 zijn er bij de bouw een aantal opties gerealiseerd waardoor deze woning zich positief onderscheidt van de overige woningen in de straat. Zo is er een grote schuifpui geplaatst voor toegang van de achtertuin vanuit de keuken, is de garage van binnenuit toegankelijk, is er een extra zijdeur in de garage geplaatst en zijn er ruime inbouwkasten op de verdieping aanwezig.

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; U-vormige woonkamer van totaal circa 41 m2 met een half open keuken voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combimagnetron; vanuit de keuken is er toegang tot de garage (voorzien van verwarming en water); de zonnige achtertuin is bereikbaar via een schuifpui vanuit de keuken/achterkamer;

Indeling eerste verdieping:
overloop; inloopkast; luxe badkamer met een ligbad, separate douche/stoomcabine en een tweede toilet; drie slaapkamers van respectievelijk circa 15, 9 en 8 m2 (waarvan twee met inbouwkasten);

Indeling tweede verdieping:
overloop; toegang tot zonnig dakterras (westen); vierde slaapkamer/studio van circa 17 m2, met eigen badkamer-unit (toilet, douche en wastafel).

Bijzonderheden:
- kaveloppervlakte 300 m2
- houten berging van circa 20 m2 in achtertuin
- houten vloer begane grond, laminaat op verdiepingen
- wandafwerking: stucwerk gehele woning

Lees meer...
Streetview