Johannes Petri-laan 16, 9617EN HARKSTEDE

Woonopp.

144 m2

Perceelopp.

300 m2

Omschrijving

RUIME UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EEN-KAP--VLOERVERWARMING--LUXE KEUKEN--TUIN OP WESTEN--ENERGIELABEL A--

Modern vormgegeven helft van een dubbel woonhuis met een zonnige achtertuin op het westen, gelegen in een kindvriendelijke straat van de wijk Borgmeren. Deze ruim opgezette woonwijk ligt op fietsafstand (tien kilometer) van het centrum van Groningen aan een fraaie recreatieplas. Een prachtige woonomgeving vlakbij de stad Groningen volop recreatiemogelijkheden!

Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd waardoor een fraaie woonkeuken is gerealiseerd van 26 m2 met openslaande deuren naar de achtertuin. De luxe is keuken is strak uitgevoerd met een keramisch werkblad, quooker, combi-stoomoven, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en een afzuigkap. Als extra heeft deze woning ook een bijkeuken, bereikbaar vanuit de keuken.

Het betreft een comfortabel woonhuis met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer/werkkamer op de tweede verdieping. De begane grond is zo goed als geheel voorzien van vloerverwarming. De vergrote badkamer heeft een ligbad, douchehoek, tweede toilet en badkamermeubel. Het geheel is keurig bewoond en zeer net afgewerkt (pvc vloeren begane grond, laminaat verdiepingen). De achtertuin op het westen is onderhoudsvrij en heeft ook nog een fraaie overkapping met een elektrisch zonnescherm voor zonnige dagen.

Door goede isolatie, een c.v. ketel uit 2016 en aanwezigheid van tien zonnepanelen heeft de woning lage energielasten en een energielabel A.

Op loopafstand ligt het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, twee basisscholen, een bibliotheek en een grote sportzaal.

Kortom: Een ideale woning voor een gezin met jonge en/of opgroeiende kinderen!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; U-vormige woonkamer en keuken, totaal circa 53 m2; openslaande deuren naar achtertuin; bijkeuken van circa 7 m2 (in gedeelte voormalige garage);

Indeling eerste verdieping: overloop; bergruimte/diep inloopkast (walk in closet!); badkamer; drie slaapkamers van respectievelijk circa 8, 9 en 16 m2;

Indeling tweede verdieping:
overloop met c.v. ketel (2016) en witgoedaansluitingen; vierde slaapkamer/werkkamer van circa 17 m2; toegang tot dakterras op het westen;

bijzonderheden:
- bouwjaar 2002, perceel 300 m2
- EPA label A
- tien zonnepanelen
- c.v. ketel 2016
- vrijstaande houten schuur in de achtertuin
- garage/berging 9,5 m2
- tuin onderhoudsvrij met speeltoestel (schommel) en zandbak

Lees meer...
Streetview