Johannes Feitostraat 30, 9791BZ TEN BOER

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

499 m2

Omschrijving

Wat een gezellig en licht huis is de Johan Feitostraat 30 !

Dit goed onderhouden vrijstaand woonhuis heeft aan de achterzijde een aanbouw, een vrijstaande houten garage en is gelegen op een perceel van bijna 500m². De zonnige diepe tuin is vanuit de woonkamer met openslaande tuindeuren bereikbaar. Tijdens de aanbouw is de woning modern & eigentijds vormgegeven met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De lichttoetreding is erg prettig en maakt het woonhuis zeer aangenaam!

De indeling is als volgt:
Begane grond: eigen oprit/parkeerplaats naast het woonhuis, zij- entree, hal, meterkast, kelder, toilet, sfeervolle L-vormige woonkamer met een moderne schouw en openslaande tuindeuren, een open moderne keuken, achter- entree met toegang naar de tuin, badkamer, ingebouwde kasten met witgoedaansluiting, slaap- of werkkamer met bergzolder.

Eerste verdieping:
overloop met vier slaapkamers waarvan een met wastafel en vaste kasten.

Tweede verdieping:
vlizotrap naar vliering.

Nabij het woonhuis is een vriendelijke speeltuintje en wordt de woonomgeving als plezierig ervaren. In de woonwijk is een basisschool te vinden en binnen enkele minuten bent u in de gezellige dorpskern van Ten Boer. Alle voorzieningen die u wenst liggen dichtbij, de stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en (nog gezonder) fietspaden.

Lees meer...
Streetview