Johan Rengerssingel 7, 9617ER HARKSTEDE

Woonopp.

121 m2

Omschrijving

Riant en luxueus wonen aan de rand van de Borgmeren!

Schitterend hoekappartement (grootste type: 120 m2 woonoppervlakte) op de begane grond met een berging en een eigen GARAGE, in het prachtig aan het water gelegen Borchrijck-complex te Harkstede. Dit hoekappartement heeft als enige van het complex ook op de zuidkant een terras. Het terras op het westen biedt ongeëvenaarde spectaculaire zonsondergangen....

Borchrijck is gelegen aan de rand van de ruim opgezette villawijk De Borgmeren in Harkstede, op tien minuten van de stad Groningen. Het appartement betreft het grootste type driekamer-appartement (woonkamer met open keuken van circa 60 m2 en twee slaapkamers). Zeer fraai zijn de twee grote schuifpuien die de beide terrassen op het zuiden en westen bereikbaar maken. Het gehele appartement is voorzien van een chique massief eiken parketvloer. De luxe keuken, het moderne sanitair en de nette wandafwerking (spacwerk) maken dit appartement tot een instapklare woning.

U hoeft hier niets meer te doen, enkel te genieten van de rust en het uitzicht.......

Het kleinschalige complex bestaat uit drie woonlagen met in totaal 37 appartementen. Moderne technieken voor optimaal wooncomfort staan in Borchrijck voorop. In het appartementencomplex wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd collectief systeem. Vanaf één centraal punt worden alle appartementen voorzien van (vloer)verwarming en warm water. Op zomerdagen zorgt ditzelfde systeem voor koeling van de appartementen. De combinatie van dit systeem met de zonnecollectoren op het dak, zorgt voor een energiezuinig en comfortabel leefklimaat.

Indeling:
hal/entree; gang; slaapkamer van circa 11 m2; slaapkamer van circa 11 m2; toilet; technische ruimte met witgoedaansluiting; ruime badkamer met een tweede toilet, wastafel en douche; inpandige berging; woonkamer met open keuken van circa 60 m2; vanuit de woonkamer wordt via een twee schuifpuien de terrassen (totaal circa 48 m2) bereikt, gesitueerd op het zuiden en westen.

Bijzonderheden:
- het appartement wordt aangeboden inclusief een berging en een GARAGE
- vloerverwarming gehele appartement
- elektrische screens
- luxe keuken met composieten aanrechtblad, inductiekookplaat, koelkast, vriezer, combi-magnetron, vaatwasser
- bijdrage aan de VvE bedraagt € 152,-- per maand

Lees meer...
Streetview