Johan Rengerssingel 11, 9617ER HARKSTEDE

Woonopp.

100 m2

Omschrijving

Appartement op de BEGANE GROND met berging, in het prachtig aan het water gelegen Borchrijck-complex. Vanaf het terras op het westen is er een schitterend vrij uitzicht over het meer en is het genieten van spectaculaire zonsondergangen. Borchrijck is gelegen aan de rand van de ruim opgezette villawijk De Borgmeren in Harkstede, op tien minuten van de stad Groningen. Het appartement betreft een vierkamer-appartement (woonkamer met open keuken van circa 37 m2 en drie slaapkamers). NB. de wand van de slaapkamer (15 m2) aan de voorzijde is eenvoudig te verwijderen. Hierdoor ontstaat een ruime woonkamer met open keuken van totaal circa 52 m2.

Het kleinschalige complex bestaat uit drie woonlagen met in totaal 37 appartementen. Moderne technieken voor optimaal wooncomfort staan in Borchrijck voorop. In het appartementencomplex wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd collectief systeem. Vanaf één centraal punt worden alle appartementen voorzien van (vloer)verwarming en warm water. Op zomerdagen zorgt ditzelfde systeem voor koeling van de appartementen. De combinatie van dit systeem met de zonnecollectoren op het dak, zorgt voor een uitermate energiezuinig en comfortabel leefklimaat.

Indeling:
hal/entree; gang; slaapkamer van circa 13 m2; slaapkamer van circa 8 m2; toilet; inpandige berging; ruime badkamer met een tweede toilet, woonkamer van circa 37 m2 met een open keuken; slaapkamer van circa 15 m2; vanuit de woonkamer wordt via een schuifpui het terras (circa 14 m2) bereikt, gesitueerd op het westen.

Bijzonderheden:
- het appartement wordt aangeboden inclusief een berging en een parkeerplaats
- vloerverwarming gehele appartement
- bijdrage aan de VvE bedraagt € 152,-- per maand
- bankgarantie/waarborgsomregeling van toepassing

Lees meer...
Streetview