Jeldingaheerd 17, 9626AN SCHILDWOLDE

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

304 m2

Omschrijving

Moderne twee-onder-een-kapwoning (bouwjaar 2008) met een riante lichte woonkamer, vier slaapkamers en een aangebouwde bijkeuken. Gelegen op een mooie rustige locatie in een ruim opgezette en kindvriendelijk buurt aan de rand van Schildwolde. De woning is gelegen op een kavel van 304 m2, met een diepe zonnige achtertuin op het noordwesten.

De oppervlakte van de woonkamer met open keuken (samen totaal circa 46 m2) is opvallend groot in verhouding tot die van vergelijkbare woningen in deze prijsklasse!

Gezien de aanwezigheid van voorzieningen als een peuterspeelzaal, basisschool en een supermarkt in de direct omgeving, is deze woning uitermate geschikt voor een jong gezin met opgroeiende kinderen. Het natuurgebied 't Roegwold en het nabij gelegen Schildmeer bieden volop mogelijkheden voor recreatie.

Schildwolde is goed bereikbaar dankzij de nabijheid van de A7 (Groningen-Duitsland) en de N33 (Assen-Veendam). De stad Groningen is bereikbaar binnen 15 autominuten!

Indeling begane grond:
hal/entree; U-vormige woonkamer met open keuken (46 m2) en openslaande deuren naar de achtertuin; bijkeuken:

Indeling eerste verdieping:
overloop; drie slaapkamers van circa 8, 8 en 11 m2; complete badkamer met ligbad, douchevoorziening, een tweede toilet en een badkamermeubel;

Indeling tweede verdieping:
bereikbaar middels een vast trap; overloop met witgoed aansluiting en c.v. ketel; vierde slaapkamer van circa 8 m2 met diepe inloop(berg)kast.

Bijzonderheden;
- gehele woning voorzien van nette laminaatvloeren
- keuken met 5-pitskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser
- 18 zonnepanelen
- houten berging van circa 5 m2

Lees meer...
Streetview