Jan Zijlstraat 32, 9792PV TEN POST

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

330 m2

Omschrijving

NIEUWBOUW ENERGIEZUINIGE 2/1 kap woning en RUIME 'GARAGE' met mogelijkheden BEVINGSBESTENDIG - ONDERHOUDSARM - GASLOOS

LET OP: het betreft hier een SLOOP/NIEUWBOUW regeling van de Nationaal Coördinator Groningen, inmiddels opgeleverd (juni 2023) zogezegd een UNIEKE KANS!

DE WONING:
Aan de Jan Zijlstraat 32 in Ten Post op een kavel van 330m² gelegen is deze fraaie energiezuinige 2/1 kap woning met aangebouwde garage gerealiseerd door Hesco Bouw. De gehele woning is inmiddels voorzien van strakke wanden en plafonds, heeft een grondgebonden warmtepomp met vloerverwarming, 9 zonnepanelen en kunststof kozijnen.
Er is een luxe keuken en dito sanitair aanwezig, drie slaapkamers en een grote zolder bereikbaar middels een vaste trap.
Door de aanwezigheid van de royale volledig geïsoleerde garage met vloerverwarming, welke vanuit de woning is te bereiken, zijn er mogelijkheden voor o.a. werken/bedrijf aan huis en levensloopbestendig wonen.
Er zal voor de nieuwe eigenaar nog een bedrag van € 8.787,30,- beschikbaar zijn, waarmee naar eigen smaak de woning verder van kan worden aangekleed (bijvoorbeeld voor vloer- en raambekleding).

INDELING:
Begane grond: entree; toilet; woonkamer met open keuken; bijkeuken met witgoed aansluitingen en zij-entree; multifunctionele ruimte/ garage met openslaande deuren en zij-entree.

1ste Verdieping: overloop; 3 slaapkamers van respectievelijk circa 6m², 13m² en 13m² met balkon; badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e Verdieping: middels vaste trap 4e slaapkamer circa 21 m² en technische ruimte te bereiken;
middels vlizotrap bergzolder (garage/multifunctionele ruimte) te bereiken.

KENMERKEN:
Oplevering juni 2023;
GASLOOS, ONDERHOUDSARM en BEVINGSBESTENDIG (Hesco Bouw);
Energielabel A++++;
Grondgebonden warmtepomp (ITHO eigendom);
9 zonnepanelen (GOODWE eigendom);
Kunststof kozijnen met HR++ GLAS;
Vloerverwarming begane grond (inclusief garage/multifunctionele ruimte) en 1ste verdieping;
Luxe keuken en sanitair;
SNN SUBSIDIE bedrag van € 8.787,30 beschikbaar voor koper(s) bij notariaat Huitsing en Poort in depot.

MOCHT U BELANGSTELLING OF VRAGEN HEBBEN verzoeken wij u uw gegevens via Funda achter te laten, wij zullen dan contact met u opnemen.

Lees meer...
Streetview