Jan van Goyenstraat 4--4a, 9718NX GRONINGEN

Vraagprijs

€ 299.500 kosten koper

Woonopp.

167 m2

Omschrijving

Op een mooie locatie aan de rand van het centrum van Groningen (Schildersbuurt) gelegen benedenwoning (nr.4) en bovenwoning (nr. 4a). Zowel de beneden- als de bovenwoning beschikken over twee woonlagen.
De benedenwoning is momenteel verhuurd en wordt ook in verhuurde staat verkocht. Het gehele object is kadastraal gesplitst in twee appartementsrechten.

Indeling BENEDENWONING Van Goyenstraat 4:
begane grond: tochtportaal; gang; toilet; doorzonwoonkamer van circa 25 m2 met openslaande deur naar achtertuin; eenvoudige dichte keuken in achteraanbouw.

Verdieping:
overloop; eenvoudige badkamer met douchevoorziening en een vaste wastafel; slaapkamer van circa 10 m2; slaapkamer van circa 13 m2 met vaste wastafel; slaapkamer van circa 5 m2.

De benedenwoning heeft een eigen achtertuin/plaats gesitueerd op het zuiden en een berging. Er is een achterom via een brandgang.

De benedenwoning wordt verwarmd middels een gaskachel. De verdieping is onverwarmd. Warm water via een geiser. Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Totale woonoppervlakte van benedenwoning is circa 87 m2.

Indeling BOVENWONING Van Goyenstraat 4a:
buitentrap naar eerste etage; entree; binnentrap naar derde woonlaag; overloop; toilet; eenvoudige keuken met deur naar balkon; achterkamer (circa 11 m2) met openslaande deuren naar balkon; voorkamer (circa 25 m2). NB. suitedeuren tussen voor- en achterkamer zijn nog aanwezig.

Verdieping:
overloop; badkamer met douchevoorziening; toegang tot balkon vanuit badkamer; drie slaapkamers van circa 4, 9 en 11 m2.

Het woonoppervlak van de bovenwoning is circa 80 m2. De bovenwoning wordt centraal verwarmd. Wam water via de c.v. combi-ketel. Grotendeels dubbele beglazing.

Algemeen:
-Het betreft een volledig slapende Vereniging van Eigenaars (Van Goyenstraat 4-4a), er is geen inschrijving KvK, er is geen reservefonds voor onderhoud.
- de benedenwoning wordt voor onbepaalde tijd verhuurd, de maandelijkse huurprijs bedraagt
€ 442,21
- dakbedekking van het hoofddak is recentelijk vervangen
- levering vindt plaats bij notariaat Lambeck Harms Groningen

Lees meer...
Streetview