Hoofdweg 84, 9617AJ HARKSTEDE

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

950 m2

Omschrijving

Voor de echte liefhebbers: een karakteristiek vrijstaand woonhuis uit de jaren dertig met een grote besloten tuin! Het geheel is fraai gelegen op een ruime kavel (950 m2) tegenover de monumentale kerk van Harkstede. Op fietsafstand van de stad Groningen (10 kilometer) biedt Harkstede een uitstekende woonomgeving voor gezinnen die rustig willen wonen met stadse voorzieningen binnen handbereik.

Bij de woning hoort tevens een luxe hout-gestookte familiesauna (2016) met whirlpool en douche die in de vrijstaande stookruimte is gebouwd. Goed voor de gezondheid en ter algehele ontspanning!

Het object is oorspronkelijk (1939) gebouwd als een woon-winkelpand met een aangebouwde werkplaats. De huidige eigenaar heeft in 2004 deze werkplaats volledig verbouwd tot woonruimte waardoor er een zeer ruime gezinswoning (woonoppervlakte circa 170 m2) is ontstaan met in totaal VIER slaapkamers en een werkkamer (of vijfde slaapkamer) op de begane grond. Er is een mooie verdeling in een voor- en achterhuis gerealiseerd.

Laat u verrassen door de ruimte, de sfeer en de mogelijkheden van dit bijzondere object!

Indeling woonhuis begane grond:
Hal/entree; toilet; woonkamer, totaal circa 41 m2; dichte keuken (circa 10 m2); hal met toegang tot tuin; badkamer met toilet, doucheruimte en dubbele wastafelmeubel; werkkamer (of slaapkamer) van circa 9 m2; ruime bijkeuken van circa 11 m2; vanuit de keuken is de inpandige berging/schuur bereikbaar, totaal circa 17 m2.

Indeling verdieping voorhuis; overloop; inloopkast; slaapkamer circa 13 m2; slaapkamer circa 9 m2; slaapkamer circa 6 m2;

Indeling verdieping achterhuis: ruime overloop met twee inloopkasten; bergruimte; slaapkamer van circa 11 m2;

NB. De slaapkamers zijn gemeten op 1,50 meter hoogte, de vloeroppervlaktes zijn aanzienlijk groter!

Aan beide zijden van de woning bevindt zich een besloten tuin volop privacy! Achter de woning staat de luxe familiesauna, gebouwd in de oorspronkelijke vrijstaande stookruimte. Ook is hier een ruim terras en een vrijstaande houten schuur (met overkapping) van circa 10 m2 aanwezig.

Bijzonderheden:
- Achterhuis voorzien van betonnen (giet)vloer met vloerverwarming
- Alle slaapkamers hebben eigen data-aansluitingen
- Werkkamer begane grond bekabeld als kantoorruimte
- Woonoppervlakte circa 170 m2

Lees meer...
Streetview