Hoofdweg 8, 9617AH HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 239.900 kosten koper

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

467 m2

Omschrijving

Een verrassend leuk plekje! Aan de rand van Harkstede en toch midden in het dorpsleven…

De voordeur van dit charmante, vrijstaande woonhuis wordt eigenlijk nooit gebruikt. Via een royale oprit aan de zijkant bereik je het eigen erf met een mooi afgebakende tuin en veel privacy. Dit is echt vrijstaand wonen!

De oorspronkelijke garage is verbouwd tot een ruime bijkeuken (circa 19 m2). Deze ruimte biedt een goede mogelijkheid voor werken aan huis.

Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers waardoor het geheel een uitgelezen kans is voor een jong gezin om vrijstaand te wonen met alle faciliteiten om de hoek…

Want echt, de locatie is super! Over het naastgelegen voetpad loop je zo de wijk de Borgmeren in, waar zich het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee bevindt met o.a. lagere scholen en kinderopvang. Met de bushalte vlak voor de deur zijn Groningen en Hoogezand snel en eenvoudig bereikbaar.

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; kelderruimte; woonkamer van circa 27 m2; dichte keuken, circa 8 m2; bijkeuken (voormalige garage) van circa 19 m2 met wasmachineaansluiting en c.v. ketel;

Indeling verdieping:
badkamer; overloop; drie slaapkamers met een vloeroppervlakte van circa 18, 8 en 8 m2; de slaapkamers hebben alle drie vaste kastruimte.

In de tuin staat een vrijstaande houten schuur van circa 15 m2.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte 467 m2 (exclusief gemeentegrond in gebruik aan voorzijde)
- c.v. ketel vernieuwd in 2019
- 12 zonnepanelen aanwezig
- nette keuken met o.a. in 2019 vernieuwde vaatwasser

Lees meer...
Streetview